Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Zelensky τρελάθηκε – Κάθισε στην καρέκλα του Winston Churchill και τόνισε ότι αισθάνεται Winston Churchill

O Zelensky τρελάθηκε – Κάθισε στην καρέκλα του Winston Churchill και τόνισε ότι αισθάνεται Winston Churchill
«Κατά την επίσκεψη του Προέδρου Zelensky στο Μουσείο Winston Churchill, ο αρμόδιος που εργάζεται εκεί τόνισε ότι υπάρχει και η καρέκλα του Winston Churchill στην οποία καθόταν όταν έπαιρνε αποφάσεις», είπε ο διπλωμάτης
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky κάθισε στην καρέκλα του Winston Churchill κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο μουσείο του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας.
Ο πρώην πρέσβης της Ουκρανίας στο Λονδίνο, Vadim Prystaiko, μίλησε σχετικά σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο Natalya Moseychuk.
«Κατά την επίσκεψη του Προέδρου Zelensky στο Μουσείο Winston Churchill, ο αρμόδιος που εργάζεται εκεί τόνισε ότι υπάρχει και η καρέκλα του Winston Churchill στην οποία καθόταν όταν έπαιρνε αποφάσεις», είπε ο διπλωμάτης.
Σύμφωνα με τον Vadim Prystaiko, ο Ουκρανός ηγέτης Zelenskly εξέφρασε την επιθυμία να καθίσει στην καρέκλα.
Ένας υπάλληλος του μουσείου είπε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, αλλά ο Zelensky αγνόησε την προειδοποίησή του και κάθισε.
Ο εργαζόμενος ρώτησε τον Πρόεδρο της Ουκρανίας αν ένιωθε σαν τον Winston Churchill.
Όλοι γέλασαν και ο Zelensky, ισχυρίστηκε ότι πραγματικά «ένιωθε κάτι τέτοιο για τον εαυτό του» ότι δηλαδή αισθάνεται σαν τον Winston Churchill.
Η Ρωσία έχει επανειλημμένα σημειώσει ότι ο σημερινός ηγέτης της Ουκρανίας θεωρεί τον εαυτό του «ένα μεγάλο ηγέτη που θα μείνει στην ιστορία».
Έτσι, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, τόνισε ότι ο Zelensky φανταζόταν τον εαυτό του ως «Ναπολέων» και «μικρό σφετεριστή».
Ωστόσο ο Ναπολέων είχε τουλάχιστον έναν ισχυρό στρατό πίσω σε αντίθεση με τον Zelensky που ο Ουκρανικός στρατός έχει καταρρεύσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης