Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ritter (Πρώην CIA): Ο Putin δεν θα απαντούσε στο κάλεσμα του Trump για λύση στο Ουκρανικό αυτή την στιγμή – Η Ρωσία κέρδισε

Ritter (Πρώην CIA): Ο Putin δεν θα απαντούσε στο κάλεσμα του Trump για λύση στο Ουκρανικό αυτή την στιγμή – Η Ρωσία κέρδισε
«Ο Putin δεν θα απαντούσε στο τηλέφωνο. Δεν είναι 2017» τόνισε ο Scott Ritter
Ο Ρώσος Πρόεδρος Putin δεν θα απαντούσε στο κάλεσμα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Trump αν τον καλούσε τώρα για να επιλύσει τη σύγκρουση στην Ουκρανία, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο Scott Ritter πρώην αξιωματικός των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
«Ο Putin δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Δεν είναι 2017» τόνισε ο Scott Ritter.
Σύμφωνα με τον Scott Ritter, τα τελευταία χρόνια η Δύση εξαπάτησε τη Ρωσία πολλές φορές, ακόμη και κατά τη διάρκεια της προεδρίας του Trump.
Όπως υποστηρίζει ο Scott Ritter, αυτή η προσέγγιση οδήγησε στο γεγονός ότι η Ρωσία ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τη νίκη της και δεν ενδιαφέρεται πλέον για τη γνώμη της συλλογικής Δύσης για την Ουκρανία.
«Η Ρωσία κέρδισε αυτή τη σύγκρουση», τόνισε ο Scott Ritter.
Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν πολλές φορές ο Ρώσος πρόεδρος η Ρωσία, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τους στόχους της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Σύμφωνα με τον Putin, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν την πρωτοβουλία στη γραμμή μάχης, ο εχθρός υφίσταται μεγάλες απώλειες και έχει σε μεγάλο βαθμό σπαταλήσει αποθέματα και ο μύθος του άτρωτου του δυτικού στρατιωτικού εξοπλισμού έχει καταρρεύσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης