Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία – Απανωτά προβλήματα υγείας στο παλάτι: Με κακοήθες μελάνωμα η Sarah Ferguson

Βρετανία – Απανωτά προβλήματα υγείας στο παλάτι:  Με κακοήθες μελάνωμα η Sarah Ferguson
Συνεχή προβλήματα υγείας ταλαιπωρούν τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου 
Σχετικά Άρθρα
Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Andrew, Sarah Ferguson, που χειρουργήθηκε πρόσφατα για καρκίνο στον μαστό, πάσχει από «κακοήθες μελάνωμα», καρκίνο του δέρματος, ανακοίνωσε στις 21/1/2024  ο εκπρόσωπός της.
«Αφού διαγνώστηκε το περασμένο καλοκαίρι με καρκίνο του μαστού σε αρχικό στάδιο, η δούκισσα της Υόρκης πληροφορήθηκε ότι έχει προσβληθεί από κακοήθες μελάνωμα» ανέφερε ο εκπρόσωπος στην ανακοίνωσή του.
Το μελάνωμά εντοπίστηκε κατά τις εξετάσεις τις οποίες ζήτησε ένας δερματολόγος επειδή η 64χρονη Sarah Ferguson, επρόκειτο να κάνει χειρουργική αποκατάσταση του στήθους της, μετά τη μαστεκτομή.
Μία από τις ελιές που αφαιρέθηκαν από το δέρμα της και εξετάστηκαν διαπιστώθηκε ότι ήταν καρκίνωμα.
Η δούκισσα «διατηρεί υψηλό ηθικό» παρά την κακή είδηση που έλαβε, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
«Πιστεύει ότι η εμπειρία της υπογραμμίζει πόσο αναγκαίο είναι να εξετάζεται το μέγεθος, το σχήμα, ο χρωματισμός και η υφή κάθε νέας ελιάς, που θα μπορούσε να είναι ένδειξη μελανώματος», συνέχισε.
Μολονότι έχει πάρει διαζύγιο από τον Andrew, εξακολουθεί να ζει στην ίδια έπαυλη μαζί του, κοντά στον πύργο του Γουίνδσορ.

Το τρίτο πρόβλημα στο παλάτι


Αν και δεν είναι επισήμως ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας, η είδηση για τη νέα ασθένειά της έρχεται μόλις λίγες ημέρες μετά τη μυστηριώδη «χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα» στην οποία υποβλήθηκε η πριγκίπισσα Kate, η 42χρονη σύζυγος του διαδόχου του θρόνου.
Ο βασιλιάς Charles, αδελφός του Andrew πρόκειται να χειρουργηθεί την επόμενη εβδομάδα για καλοήθη υπερπλασία του προστάτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης