Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επαφές του Λευκού Οίκου με Αίγυπτο και Κατάρ για την απελευθέρωση των ομήρων της Hamas

Επαφές του Λευκού Οίκου με Αίγυπτο και Κατάρ για την απελευθέρωση των ομήρων της Hamas
Νωρίτερα τον Ιανουάριο, McGurk συναντήθηκε κρυφά στη Ντόχα με τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ Mohammed bin Abdulrahman Al Thani
Ο συντονιστής του Λευκού Οίκου για την περιοχή της Μέσης Ανατολής Brett McGurk πιθανότατα θα επισκεφθεί την Αίγυπτο και το Κατάρ την επόμενη εβδομάδα για να συμμετάσχει στις διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται αιχμάλωτοι από το παλαιστινιακό κίνημα της Hamas στη Λωρίδα της Γάζας, αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Axios την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024.
Νωρίτερα τον Ιανουάριο, ο McGurk συναντήθηκε κρυφά στη Ντόχα με τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ Mohammed bin Abdulrahman Al Thani για να συζητήσουν τις προσπάθειες απελευθέρωσης ομήρων που κρατούνται στη Γάζα.
«Ο ανώτερος σύμβουλος του Biden, Brett McGurk, αναμένεται να ταξιδέψει στην Αίγυπτο και το Κατάρ αυτή την εβδομάδα για συνομιλίες με στόχο την επίτευξη προόδου στις διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των ομήρων που κρατά η Hamas, καθώς και για να συζητήσουν τον πόλεμο στη Γάζα», γράφει η πύλη, επικαλούμενη. τρεις αξιωματούχοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης