Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφαγή στο Donetsk: Στους 27 οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση των Ουκρανών στην αγορά της πόλης

Σφαγή στο Donetsk: Στους 27 οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση των Ουκρανών στην αγορά της πόλης
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk Denis Pushilin χαρακτήρισε την επίθεση «αποτρόπαια», τονίζοντας ότι η αγορά βομβαρδίστηκε την ημέρα που είχε πολύ κόσμο
Σχετικά Άρθρα
Αυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών από την τρομοκρατική επίθεση των Ουκρανών στο Donetsk.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 25 τραυματίστηκαν από τον βομβαρδισμό της αγοράς της πόλης.
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk Denis Pushilin χαρακτήρισε την επίθεση «αποτρόπαια», τονίζοντας ότι η αγορά βομβαρδίστηκε την ημέρα που είχε πολύ κόσμο.
Σύμφωνα με τις περιφερειακές αρχές, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδισαν την περιοχή του Donetsk 43 φορές τις τελευταίες 24 ώρες, εκτοξεύοντας 161 βλήματα.
.Νωρίτερα, ένας ανταποκριτής του Sputnik ανέφερε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις εκτόξευσαν τουλάχιστον έξι οβίδες των 155 χιλιοστών στην περιοχή Kirovsky του Donetsk, μια πολυσύχναστη περιοχή με αγορές και καταστήματα.

Ρωσία: Οι Ουκρανοί τρομοκράτες θα τιμωρηθούν αναπόφευκτα

Η επίθεση της Ουκρανίας στο Donetsk είναι μια τρομοκρατική ενέργεια εναντίον Ρώσων αμάχων και οι υπεύθυνοι για αυτήν θα τιμωρηθούν αναπόφευκτα, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Το νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου, με την υποστήριξη των ΗΠΑ και των δορυφόρων τους, πραγματοποίησε άλλη μια βάρβαρη τρομοκρατική επίθεση εναντίον του άμαχου πληθυσμού της Ρωσίας», ανέφερε το υπουργείο.
«Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας έχει ξεκινήσει έρευνα για αυτό το έγκλημα.
Όλοι οι υπεύθυνοι για αυτήν και άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις στο έδαφός μας θα τιμωρηθούν αναπόφευκτα», προειδοποίησε.
Η Μόσχα καλεί όλα τα κράτη και τους διεθνείς οργανισμούς να καταδικάσουν την ουκρανική επίθεση.
«Η Ρωσία καλεί όλες τις υπεύθυνες κυβερνήσεις και τους διεθνείς οργανισμούς να καταδικάσουν αποφασιστικά αυτή τη φρικτή τρομοκρατική επίθεση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης