Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ουκρανικές δυνάμεις χτύπησαν ξενοδοχείο και νηπιαγωγείο στην Gorlovka, με 12 βόμβες διασποράς

Οι ουκρανικές δυνάμεις χτύπησαν ξενοδοχείο και νηπιαγωγείο στην Gorlovka, με 12 βόμβες διασποράς
Δύο πολίτες τραυματίστηκαν στο ξενοδοχείο και ένας νεαρός άνδρας τραυματίστηκε στην Πλατεία Νίκης.
Το καθεστώς του Κιέβου εκτόξευσε 12 βλήματα διασποράς διαμετρήματος 155 χλστ στην Gorlovka, ανέφερε σε δήλωση το γραφείο αντιπροσωπείας της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk (DPR) στο Κοινό Κέντρο Ελέγχου και Συντονισμού (JCCC) ζητημάτων που σχετίζονται με τα εγκλήματα πολέμου της Ουκρανίας.
Το ξενοδοχείο Rodina και το νηπιαγωγείο Teremok υπέστησαν ζημιές ως αποτέλεσμα του βομβαρδισμού στην Gorlovka, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Ivan Prikhodko, προσθέτοντας ότι δύο πολίτες τραυματίστηκαν στο ξενοδοχείο και ένας νεαρός άνδρας τραυματίστηκε στην Πλατεία Νίκης.

Νωρίτερα, το γραφείο ανέφερε ότι τα ουκρανικά στρατεύματα εκτόξευσαν 20 ρουκέτες χρησιμοποιώντας συστήματα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων (MLRS) στο Gorlovka.
Η Ουκρανία έχει λάβει διάφορα όπλα του ΝΑΤΟ διαμετρήματος 155 mm και τα χρησιμοποιεί για να βομβαρδίζει πόλεις της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ και του Lugansk.
Η Ρωσία έχει επανειλημμένα καταγγείλει τη συνεχή παροχή όπλων στην Ουκρανία από τη Δύση, λέγοντας ότι ρίχνει λάδι στη φωτιά και παρατείνει τη σύγκρουση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης