Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Boris Johnson υπέρ του Trump - «Η επιστροφή του στο Λευκό Οίκο είναι αυτό που χρειάζεται ο κόσμος»

O Boris Johnson υπέρ του Trump - «Η επιστροφή του στο Λευκό Οίκο είναι αυτό που χρειάζεται ο κόσμος»
Πιστεύει ότι αν βγει ο Trump, θα προσφέρει απεριόριστη πολεμική χρηματοδότηση στην Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα
H πιθανή επιστροφή του Donald Trump στον Λευκό Οίκο μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται ο κόσμος, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Boris Johnson, σε άρθρο του για την Daily Mail.
«Αν δούμε τα γεγονότα, μπορούμε πραγματικά να υποστηρίξουμε  ότι μια προεδρία Trump θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο κόσμος», έγραψε ο Johnson.
«Επιτρέψτε μου να τονίσω ότι αυτό δεν μειώνει σε καμία περίπτωση τις άριστες ιδιότητες του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ joe Biden, ο οποίος έχει κάνει πολλά καλά πράγματα και είναι σταθερά προσηλωμένος στο Βορειοαντλαντικό Σύμφωνο και φίλος αυτής της χώρας. Ούτε ελαχιστοποιώ το κραυγαλέο λάθος που διέπραξε ο Trump στις 6 Ιανουαρίου 2021», πρόσθεσε.
«Ό,τι και να λένε τώρα για τον Πρόεδρο Trump, δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα θελήσει να μείνει στην ιστορία ως ο πρόεδρος που εγκατέλειψε μια χώρα που έχει ήδη βοηθήσει να κρατηθεί ελεύθερη», υποστήριξε ο Boris Johnson. Επιπλέον εξέφρασε τις αμφιβολίες του ότι η Αμερική μπορεί να γίνει ξανά σπουδαία αν επιτραπεί στη Ρωσία «να επιφέρει πλήρη ταπείνωση στη Δύση».
Σύμφωνα με τον πρώην Βρετανό πρωθυπουργό, ο Trump πρέπει σίγουρα να έχει καταλήξει «ότι δεν υπάρχει συμφωνία που πρέπει να γίνει» με τη Μόσχα.
Ο Johnsonν εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα του ότι, ως πρόεδρος, ο Trump θα δώσει στους Ουκρανούς «ό,τι χρειάζονται για να κερδίσουν» τους Ρώσους.

www.bankinnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης