Τελευταία Νέα
Διεθνή

Philippot (Γάλλος πολιτικός): Το ΝΑΤΟ μπορεί να σχεδιάσει σαμποτάζ στη Ρωσία για να προκαλέσει κλιμάκωση - Οι άνθρωποι είναι τρελοί

Philippot (Γάλλος πολιτικός): Το ΝΑΤΟ μπορεί να σχεδιάσει σαμποτάζ στη Ρωσία για να προκαλέσει κλιμάκωση - Οι άνθρωποι είναι τρελοί
Η Γαλλία πρέπει να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ λόγω της επιθετικής της πολιτικής απέναντι στη Ρωσία , έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο X ο  Florian Philippot
Σχετικά Άρθρα
Ο ηγέτης του γαλλικού κινήματος Patriot, Florian Philippot, προειδοποίησε για την πιθανότητα «σαμποτάζ» από το ΝΑΤΟ τους επόμενους μήνες, παρόμοια με τη δολιοφθορά στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream το 2022.
Έτσι απάντησε ο πολιτικός στα λόγια του επικεφαλής της στρατιωτικής επιτροπής του ΝΑΤΟ, Rob Bauer, για προετοιμασίες για πόλεμο με τη Ρωσία.
"Και το επαναλαμβάνει ο Rob Bauer τόσο συχνά που γίνεται ύποπτο...
"Δεν ψάχνουμε για σύγκρουση, αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι αν μας επιτεθεί η Ρωσία!) τους επόμενους μήνες!
Αυτοί οι τρελοί του ΝΑΤΟ είναι έτοιμοι για όλα!».
Προηγουμένως, ο Rob Bauer τόνισε ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για μια σύγκρουση με τη Ρωσία και να δημιουργήσουμε ένα σύστημα που θα εκπαιδεύει περισσότερους ανθρώπους σε περίπτωση πολέμου, ανεξάρτητα από το αν συμβεί ή όχι.
Εκρήξεις σε δύο ρωσικούς αγωγούς εξαγωγής φυσικού αερίου προς την Ευρώπη - Nord Stream και Nord Stream 2 - σημειώθηκαν στις 26 Σεπτεμβρίου 2022.
Η Γερμανία , η Δανία και η Σουηδία δεν απέκλεισαν το στοχευμένο σαμποτάζ.
Ο φορέας εκμετάλλευσης Nord Stream Nord Stream AG ανέφερε ότι η ζημιά στους αγωγούς φυσικού αερίου είναι άνευ προηγουμένου και το χρονικό πλαίσιο για τις επισκευές είναι αδύνατο να εκτιμηθεί.
Η Γενική Εισαγγελία της Ρωσίας κίνησε δικογραφία για πράξη διεθνούς τρομοκρατίας.
Στην επέτειο των εκρήξεων στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream, η Ρωσία, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ανακοίνωσε την προετοιμασία ενός σχεδίου δήλωσης από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας, το οποίο θα έκανε λόγο «για την ανάγκη διεξαγωγής μιας αμερόληπτης διεθνούς έρευνας προκειμένου για να μην συμβεί κάτι ανάλογο στο μέλλον».
Ωστόσο, σύμφωνα με την επίσημη εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, εκπρόσωποι των δυτικών χωρών δεν ήταν έτοιμοι να εργαστούν για μια τέτοια δήλωση με το πρόσχημα ότι «το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν χρειάζεται να παρέμβει στις εθνικές έρευνες της Γερμανίας και της Δανίας.

Η Γαλλία να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ θέλουν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με τους ρώσους

Η Γαλλία πρέπει να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ λόγω της επιθετικής της πολιτικής απέναντι στη Ρωσία , έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο X ο ηγέτης του κόμματος Γάλλοι Πατριώτες, Florian Philippot.
"Η Βορειοατλαντική Συμμαχία φαίνεται να θέλει να επισπεύσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
Ας φύγουμε από το ΝΑΤΟ, ας βγούμε από αυτή τη σπείρα θανάτου, ας διαλέξουμε μια ελεύθερη Γαλλία και ειρήνη!".
Έτσι σχολίασε ο Florian Philippot την απόφαση της συμμαχίας να πραγματοποιήσει τις μεγαλύτερες στρατιωτικές ασκήσεις της τελευταίας δεκαετίας.
Σύμφωνα με τον Florian Philippot, τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης άρχισαν να μιλούν για το γεγονός ότι αυτή η απόφαση έχει στόχο να καταδείξει στη Ρωσία την ετοιμότητα του στρατιωτικού μπλοκ να εμπλακεί σε γεκικευμένο πόλεμο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης