Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova - Ρωσία: Ο Λευκός Οίκος επιστρατεύει την τοξικότητα - Επιβεβαιώνει το δίκιο της Μόσχας

Zakharova - Ρωσία: Ο Λευκός Οίκος επιστρατεύει την τοξικότητα - Επιβεβαιώνει το δίκιο της Μόσχας
Η Ουάσινγκτον «επιβεβαιώνει ότι έχουμε δίκιο που υπερασπιζόμαστε σθεναρά τα συμφέροντα της Ρωσίας» τονίζει η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ
Η «τοξική αντίδραση» της Ουάσιγκτον απέναντι στη στάση της Μόσχας στις συνομιλίες για στρατηγική σταθερότητα χρησιμεύει για να επιβεβαιώσει ότι η Ρωσία έχει δίκιο, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova σε σημερινή (19/1) δήλωσή της.
Μάλιστα, η εκπρόσωπος της Μόσχας επέστρεψε τα πυρά του ανώτεροy διευθυντή για τον έλεγχο των όπλων στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Pranay Vaddi.
«Μια τέτοια τοξική αντίδραση από την Ουάσιγκτον επιβεβαιώνει ότι έχουμε δίκιο που υπερασπιζόμαστε σθεναρά τα συμφέροντα της Ρωσίας. Θα συνεχίσουμε να καθοδηγούμαστε σταθερά από τις αρχές αρχών που περιγράφει ο [Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών] Sergey Lavrov» τόνισε σχετικά στην απάντησή της η Zakharova.
Επισημαίνεται ότι Vaddi σχολίασε νωρίτερα τις προτεινόμενες συμφωνίες για εγγυήσεις ασφαλείας μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης, υποστηρίζοντας ότι η Ρωσία αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις ΗΠΑ για το ζήτημα της «στρατηγικής σταθερότητας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης