Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα γκάφα από τον Biden με βουλευτή της Βόρειας Καρολίνας, παραδέχτηκε ότι τα έχει… μπερδέψει λίγο

tags :
Νέα γκάφα από τον Biden με βουλευτή της Βόρειας Καρολίνας, παραδέχτηκε ότι τα έχει… μπερδέψει λίγο
Ο Biden έχει επικριθεί ευρέως από τους συντηρητικούς για την ηλικία του από τότε που έγινε πρόεδρος
Σε μια νέα γκάφα υπέπεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, καθώς μπέρδεψε βουλευτή της Βόρειας Καρολίνας, αλλά παραδέχτηκε ότι τα έχει… μπερδέψει λίγο!
«Θέλω να αναφέρω την βουλευτή Deborah Ross, πού είναι η Deborah;», ρώτησε ο Biden το κοινό στη Βόρεια Καρολίνα κατά τη διάρκεια ομιλίας της Πέμπτης.
«Μόλις φωτογραφήθηκα μαζί της, μάλλον γι' αυτό έφυγε», συνέχισε ο Biden, προκαλώντας ένα γέλιο από το πλήθος.
«Ω, δεν θα μπορούσε να είναι εδώ, στην πραγματικότητα», συνέχισε ο Biden. "Αυτό δεν είναι αλήθεια. Το έχω μπερδέψει."
Δεν είναι σαφές με ποιον βγήκε φωτογραφία ο Biden και με ποιον τα «μπέρδεψε».

«Πάρτι» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι συντηρητικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άκουσαν γρήγορα το σχόλιο ως ανησυχητικό σημάδι της διανοητικής οξύτητας του Biden.
Η παρατήρηση του Biden ώθησε επίσης τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αναφέρουν μια προηγούμενη γκάφα στην οποία ο πρόεδρος φαινόταν να ξεχνά τον θάνατο της βουλευτή της Ιντιάνα Jackie Walorski όταν ρώτησε πού βρισκόταν στη σκηνή μετά τον θάνατό της.
Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre είπε στους δημοσιογράφους 14 φορές ότι ο Biden δεν είχε σύγχυση σχετικά με το αν η Walorski ήταν ζωντανή και ήταν στο δωμάτιο, αλλά μάλλον την είχε στο "μυαλό" του επειδή θα συναντηθεί με την οικογένειά της αργότερα εκείνη την εβδομάδα.
Ο Biden έχει επικριθεί ευρέως από τους συντηρητικούς για την ηλικία του από τότε που έγινε πρόεδρος, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αμφισβήτησαν ανοιχτά την ψυχική του οξύτητα.
Το 76% των ψηφοφόρων συμφώνησε ότι ο Biden είναι «πολύ μεγάλος» για να υπηρετήσει μια δεύτερη θητεία, σε σύγκριση με το 48% που είπε το ίδιο για τον 77χρονο πρώην Πρόεδρο Trump, σύμφωνα με δημοσκόπηση στα τέλη του περασμένου έτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης