Τελευταία Νέα
Διεθνή

Netanyahu (Ισραήλ): Διαλύσαμε τα 2/3 της στρατιωτικής δύναμης της Hamas στη Γάζα

Netanyahu (Ισραήλ): Διαλύσαμε τα 2/3 της στρατιωτικής δύναμης της Hamas στη Γάζα
"Θα χρειαστούν πολλοί μήνες ακόμα μέχρι τη νίκη, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να την επιτύχουμε", διεμήνυσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ
Το Ισραήλ έχει διαλύσει σχεδόν τα 2/3 της στρατιωτικής δύναμης της Hamas στη Λωρίδα της Γάζας, υποστήριξε σήμερα ο ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu, δεσμευόμενος πως ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρι την "ολοκληρωτική νίκη".
"Υπάρχουν δύο σκέλη στην στρατιωτική επιχείρηση: Το πρώτο είναι η διάλυση των ταγμάτων της Hamas", είπε ο Netanyahu σε συνέντευξη Τύπου στο Τελ Αβίβ.
"Μέχρι τώρα έχουν καταστραφεί 16 ή 17 από τα 24", ισχυρίστηκε.
"Ακολουθεί το σκέλος της εκκαθάρισης της περιοχής (από τους εναπομείναντες μαχητές της Hamas). Το πρώτο σκέλος είναι πιο σύντομο, το δεύτερο διαρκεί περισσότερο", συνέχισε ο ισραηλινός πρωθυπουργός.
Δείχνοντας τη φωτογραφία ενός στρατιώτη που σκοτώθηκε, ο Netanyahu τόνισε πως ο θάνατός του – όπως και άλλων συναδέλφων του – δεν θα είναι μάταιος, δεσμευόμενος ότι οι στρατιωτικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν μέχρι να ηττηθεί η Hamas και να απελευθερωθούν οι όμηροι που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας.
"Θα χρειαστούν πολλοί μήνες ακόμα μέχρι τη νίκη, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να την επιτύχουμε", διεμήνυσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης