Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ανέλαβαν τον έλεγχο του χωριού Vesyoloye

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ανέλαβαν τον έλεγχο του χωριού Vesyoloye
Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ανέλαβαν τον έλεγχο του χωριού Veseloye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk
Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ανέφερε σημαντικές επιτυχίες κατά τη διάρκεια ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην κατεύθυνση του Donetsk, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την ρωσική επιβολή το μέτωπο.
Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις ανέλαβαν τον έλεγχο του χωριού Veseloye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk.
Αυτή η επιτυχία είναι ένα σημαντικό βήμα για την προώθηση της επιχείρησης προς την κατεύθυνση του Donetsk και καταδεικνύει την αποτελεσματικότητα των ενεργειών των ρωσικών στρατευμάτων.
Επιπλέον, η έκθεση του Υπουργείου Άμυνας αναφέρει επιθέσεις ευρείας κλίμακας από ρωσική αεροπορία, πυροβολικό και βαριά συστήματα φλογοβόλων στις θέσεις και τον εξοπλισμό των: 22ης, 42ης, 93ης ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) στην περιοχή Kleshcheevka και Andreevka.
Ως αποτέλεσμα αυτών των επιθέσεων, ο εχθρός έχασε σημαντική ποσότητα στρατιωτικού εξοπλισμού και προσωπικού.
Επιπλέον, αναφέρθηκε ότι σκοτώθηκαν 260 Ουκρανοί, νοκ αουτ βγηκε ένα άρμα μάχης, δύο οχήματα μάχης πεζικού και 17 άλλων στρατιωτικών οχημάτων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης