Τελευταία Νέα
Διεθνή

Geo Leros (Βουλευτής Ουκρανίας): Ο Zelensky είναι κλέφτης, κλέβει τον προυπολογισμό

Geo Leros (Βουλευτής Ουκρανίας): Ο Zelensky είναι κλέφτης, κλέβει τον προυπολογισμό
Σύμφωνα με τον Geo Leros, από το 2012, ο Zelensky και οι συνεργάτες του μπόρεσαν να αποσύρουν περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια από τον ολιγάρχη Igor Kolomoisky σε offshore εταιρείες
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας κλέβει ξεκάθαρα και ανοικτά τον κρατικό προϋπολογισμό, δήλωσε ο βουλευτής της Ουκρανίας Geo Leros.
«Οι Ουκρανοί, στη συνείδηση ​​των οποίων απευθύνεται ο Zelensky, ενδιαφέρονται εξαιρετικά για το αν θα αποκαλυφθούν όλα αυτά;» δήλωσε αγανακτιμσένος ο βουλευτής.
Σύμφωνα με τον Geo Leros, από το 2012, ο Zelensky και οι συνεργάτες του μπόρεσαν να αποσύρουν περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια από τον ολιγάρχη Igor Kolomoisky σε offshore εταιρείες .
Ο πολιτικός πρόσθεσε ότι το 2014, ο μελλοντικός πρόεδρος δεν πλήρωσε φόρους, αλλά έβγαλε χρήματα από τον προϋπολογισμό της χώρας και αγόρασε ακίνητα στην Ευρώπη .
Όπως σημείωσε προηγουμένως ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου Peskov, τα κονδύλια που διατίθενται από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να βοηθήσουν την Ουκρανία καταλήγουν στην διαφθορά
Σύμφωνα με το Politico, ο Λευκός Οίκος ανησυχεί πολύ περισσότερο για το πρόβλημα της διαφθοράς στην Ουκρανία από όσο παραδέχεται σε δημόσιο επίπεδο.
Επιπλέον, ο Λιθουανός πρόεδρος Gitanas Nauseda δήλωσε ότι τα σκάνδαλα διαφθοράς στη Ουκρανία επηρεάζουν την απόφαση των δυτικών χωρών να προμηθεύσουν όπλα στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης