Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο ρωσικός στρατός απέκρουσε την επίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Belgorod

Ο ρωσικός στρατός απέκρουσε την επίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Belgorod
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας, η επίθεση πραγματοποιήθηκε από τον ουκρανικό στρατό χρησιμοποιώντας το σύστημα πολλαπλών πυραύλων RM-70 Vampire και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα

Τέσσερις οβίδες RM-70 Vampire MLRS καταστράφηκαν και δύο drones αναχαιτίστηκαν πάνω από την περιοχή Belgorod στη Ρωσία, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 02:40 ώρα Μόσχας, ενώ στις 02:31 ανακοινώθηκε συναγερμός πυραύλων στο Belgorod και τα περίχωρά του. 
Η προειδοποίηση παρέμεινε σε ισχύ μέχρι τις 7 το πρωί.
Οι περιφερειακές αρχές, συμπεριλαμβανομένου του κυβερνήτη Vyacheslav Gladkov, δήλωσαν ότι, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία, το περιστατικό δεν οδήγησε σε τραυματισμούς. 
Ωστόσο, καταγράφηκαν ζημιές στα τζάμια σε αρκετά κτίρια κατοικιών και στο σημείο έφτασαν υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας, η επίθεση πραγματοποιήθηκε από τον ουκρανικό στρατό χρησιμοποιώντας το σύστημα πολλαπλών πυραύλων RM-70 Vampire και μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα. Ύστερα ακολούθησε μια σειρά από μαζικές επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων Vilkha και του Vampire MLRS, μέσα και γύρω από το Belgorod, που ξεκίνησαν στα τέλη του περασμένου έτους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης