Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ουκρανία θα σβήσει, είναι... θανάσιμη για τους Ουκρανούς - Δεν θα τελειώσει ποτέ ο πόλεμος

Η Ουκρανία θα σβήσει, είναι... θανάσιμη για τους Ουκρανούς - Δεν θα τελειώσει ποτέ ο πόλεμος
Η Ουκρανία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ κάποια στιγμή στα επόμενα 50 χρόνια υποστηρίζει ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev
Το τέλος της… Ουκρανίας προαναγγέλλει ο Dmitry Medvedev, αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ο οποίος υποστηρίζει πως η ύπαρξη της Ουκρανίας είναι θανάσιμα επικίνδυνη… για τους Ουκρανούς, ανεξάρτητα από το ποια είναι η ηγεσία.
Σύμφωνα με τον Medvedev, η ύπαρξη ενός ανεξάρτητου κράτους στα ιστορικά εδάφη της Ρωσίας θα είναι μια συνεχής αιτία για εχθροπραξίες που θα πυροδοτεί διαρκώς νέους πολέμους.
«Η ύπαρξη της Ουκρανίας είναι θανάσιμα επικίνδυνη για τους Ουκρανούς.
Και δεν εννοώ μόνο τη σημερινή κυβέρνηση, το πολιτικό καθεστώς Bandera.
Μιλάω για οποιαδήποτε, απολύτως οποιαδήποτε Ουκρανία.
Γιατί;
Η παρουσία ενός ανεξάρτητου κράτους σε ιστορικά ρωσικά εδάφη θα είναι πλέον ένας συνεχής λόγος για εχθροπραξίες» αναφέρει σε ανάρτηση του στο Telegram ο Medvedev.

Καρκίνος η Ουκρανία

«Όποιος και αν είναι στο τιμόνι αυτού του καρκινικού νεοπλάσματος που ονομάζεται Ουκρανία, δεν πρόκειται να προσδώσει νομιμότητα στην εξουσία του και νομική βιωσιμότητα της ίδιας της χώρας.
Επομένως, επομένως, η πιθανότητα μιας νέας μάχης θα παραμείνει επ' αόριστον.
Επί της ουσίας για πάντα» επισημαίνει ο Medvedev.
Θα υπάρχει πάντα 100% πιθανότητα για μια νέα σύγκρουση, ανεξάρτητα από τα όποια έγγραφα ασφαλείας υπογράψει η Δύση με το καθεστώς – μαριονέτα του Κιέβου» λέει ο Medvedev.

Σε 10 με 50 χρόνια η ένταξη στο ΝΑΤΟ

Σύμφωνα με τον Medvedev, ούτε η ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ ούτε ακόμα και η ένταξη αυτού «του τεχνητού κράτους» στο ΝΑΤΟ θα μπορούσε να αποτρέψει αυτή τη σύγκρουση.
Μάλιστα ο Medvedev εκτίμησε πως η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ θα πρέπει να αναμένεται κάποια στιγμή στα επόμενα … 10 με 50 χρόνια.
«Για αυτούς ακριβώς τους λόγους η ύπαρξη της Ουκρανίας είναι θανάσιμη για τους Ουκρανούς» ανέφερε ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας.

Θα διαλέξουν… ζωή οι Ουκρανοί

Πάντως ο Medvedev με γερές δόσεις κυνισμού εκτιμά ότι στο τέλος οι Ουκρανοί ως πρακτικοί άνθρωποι που είναι, θα κάνουν τη σωστή επιλογή.
«Όσο κι αν επιθυμούν τώρα το θάνατο των Ρώσων.
Όσο κι αν μισούν τη ρωσική ηγεσία.
Όσο κι αν προσπαθούν να ενταχθούν στη μυθική Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ.
Όταν κληθούν να επιλέξουν είτε τον αιώνιο πόλεμο και τον αναπόφευκτο θάνατο είτε τη ζωή, η συντριπτική πλειοψηφία των Ουκρανών (με εξαίρεση ίσως έναν ελάχιστο αριθμό εθνικιστών) θα επιλέξει τελικά τη ζωή.
Θα καταλάβουν ότι η ζωή σε ένα μεγάλο κοινό κράτος, που δεν τους αρέσει πάρα πολύ τώρα, είναι καλύτερο από το θάνατο.
Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουν οι Ουκρανοί, τόσο το καλύτερο» επισήμανε ο Medvedev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης