Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραδοχή Ουκρανών: Τέλος οι… «πλάτες» της Δύσης, θα αποδεχθούμε μη ικανοποιητική συμφωνία

Παραδοχή Ουκρανών: Τέλος οι… «πλάτες» της Δύσης, θα αποδεχθούμε μη ικανοποιητική συμφωνία
Οι στρατηγικές «πλάτες» της Δύσης βυθίστηκαν μέσα σε 24 ώρες, πολύ αισθητά λέει Ουκρανός πολιτικός επιστήμονας αναφερόμενος στα τεκταινόμενα στο Davos
Στην παραδοχή ότι η Ουκρανία θα αναγκαστεί τελικά να καταλήξει σε μια μη ικανοποιητική για αυτήν ειρηνευτική συμφωνία με τη Ρωσία, διότι κατέρρευσαν οι «πλάτες» της Δύσης προχώρησε ο Ουκρανός πολιτικός επιστήμονας, Andrei Zolotarev.
«Για να διαπραγματευτείς και να υπαγορεύσεις τους όρους σου, πρέπει να έχεις ισχυρές πλάτες.
Η Δύση είναι οι στρατηγικές «πλάτες» της Ουκρανίας.
Είναι αυτές οι στρατηγικές «πλάτες» που βυθίστηκαν μέσα σε 24 ώρες, πολύ αισθητά» υποστήριξε μιλώντας στο κανάλι Politeka στο Youtube o Zolotarev, ο οποίος τόνισε ότι στο Davos φάνηκε πως η Ουκρανία δεν είναι ανάμεσα στις προτεραιότητες της Δύσης.

Απέναντι στον Zelensky o Παγκόσμιος Νότος

Σύμφωνα με τον Zolotarev, τα κράτη του Παγκόσμιου Νότου έδειξαν για ακόμα μια φορά στον Zelensky ότι δεν πρόκειται να υποστηρίξουν την περίφημη «φόρμουλα ειρήνης», την οποία έχει απορρίψει κατηγορηματικά η Ρωσία.

Προς αποδοχή των όρων της Ρωσίας

Επιπλέον, σημείωσε ότι το Κογκρέσο των ΗΠΑ κάθε άλλο παρά κοντά σε μια συμφωνία για την χρηματοδότηση της Ουκρανίας είναι.
«Χωρίς τα χρήματα των Αμερικάνων, το Κίεβο θα αναγκαστεί πιθανότατα να συμφωνήσει σε ειρήνη με τους όρους του Κρεμλίνου.
«Εμείς οι Ουκρανοί μπορεί να βρεθούμε σε τέτοιες συνθήκες που ενδεχομένως να μην έχουμε να ονειρευόμαστε τίποτα περισσότερο από μια μη τιμητική ειρήνη» επισήμανε ο Zolotarev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης