Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ στην Κωνσταντινούπολη: Δύο Ελληνίδες αυτοκτόνησαν και μία νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες

Σοκ στην Κωνσταντινούπολη: Δύο Ελληνίδες αυτοκτόνησαν και μία νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες
Το τρίτο περιστατικό με Ελληνίδα ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις 9 Ιανουαρίου, όταν μια νεαρή γυναίκα θέλησε αρχικά να αυτοκτονήσει από τη γέφυρα με το αυτοκίνητό της

Η 54χρονη Ελένη Μπουλούντα, η οποία ανέβηκε στην οροφή ενός επιχειρηματικού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη, αυτοκτόνησε πηδώντας στο κενό όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας (15/01). Ενώ η γυναίκα έχασε τη ζωή της επί τόπου, οι στιγμές αυτές καταγράφηκαν στην κάμερα, στιγμή προς στιγμή.
Σε ένα επιχειρηματικό κέντρο που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη ανέβηκε στους επάνω ορόφους του, χρησιμοποιώντας τις σκάλες κινδύνου. Η γυναίκα πήδηξε από την οροφή στο έδαφος, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του Haberler. Οι πολίτες κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία και στις ιατρικές ομάδες, οι οποίες διαπίστωσαν άμεσα τον θάνατο της γυναίκας.

Ακόμα ένα περιστατικό με Ελληνίδα στην Κωνσταντινούπολη

Επισημαίνεται ότι, πριν από δύο ημέρες, ένας 52χρονος Νορβηγός και μία 31χρονη Ελληνίδα εντοπίστηκαν στο κρεβάτι του διαμερίσματος από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος τους αναζητούσε και δεν τους έβρισκε.
Στη συνέxεια, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του NTV, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού άνοιξε την πόρτα με το αντικλείδι, μπήκε στο διαμέρισμα και βρήκε το ζευγάρι ακίνητο στην κρεβατοκάμαρα. Η Αστυνομία και οι ιατρικές ομάδες έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ο 52χρονος άνδρας είχε πεθάνει, ενώ η 31χρονη διακομίσηκε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Ελληνίδα αυτοκτόνησε από γέφυρα της Κωνσταντινούπολης

Το τρίτο περιστατικό με Ελληνίδα ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις 9 Ιανουαρίου, όταν μια νεαρή γυναίκα θέλησε αρχικά να αυτοκτονήσει από τη γέφυρα με το αυτοκίνητό της. Η νεαρή γυναίκα, η οποία προσέκρουσε με το όχημά της στις μπάρες και το όνομά της όπως έγινε γνωστό είναι Μιχαέλα Μηταράκη.

Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Στη συνέχεια, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Medyatava, η γυναίκα αυτή βγήκε από το όχημά της και έπεσε από τη γέφυρα. Μάλιστα, η Μιχαέλα Μηταράκη, η οποία εργάστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα ως διευθύντρια περιοδικών στην Κωνσταντινούπολη. Η αυτοκτονία της φαίνεται να ήταν προσχεδιασμένη λόγω ερωτικής απογοήτευσης μιας και, νωρίτερα, είχε επισκεφτεί φιλικό της πρόσωπο, στο οποίο άφησε τα σκυλιά της για να τα προσέχει.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης