Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Οι Ρώσοι στρατιώτες έχουν αξίες, δεν «χορεύουν χωρίς παντελόνι σε πάρτι» - Αδύνατο να διαγραφούν τα κέρδη της Ρωσίας στην Ουκρανία

Putin: Οι Ρώσοι στρατιώτες έχουν αξίες, δεν «χορεύουν χωρίς παντελόνι σε πάρτι» - Αδύνατο να διαγραφούν τα κέρδη της Ρωσίας στην Ουκρανία
Οι Ρώσοι έχουν αξίες, είπε ο πρόεδρος Vladimir Putin
Τις αξίες που διέπουν το στρατιωτικό δυναμικό των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων υπογράμμισε σε ομιλία του στις 16 Ιανουαρίου 2024 ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin.
Όπως είπε σε συνάντηση με τους επικεφαλής των δήμων των συνιστωσών της Ρωσικής. Ομοσπονδίας, έχουν σωστές αξίες και προτεραιότητες ζωής.
«Φυσικά, πρέπει να δώσουμε προσοχή στα παιδιά που επιστρέφουν από τη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να το κάνουν αυτό, όταν περνούν από αυτό το χωνευτήριο και επιστρέφουν, πολλές προτεραιότητες ζωής αλλάζουν.
Αυτούς τους ανθρώπους δεν θα τους δείτε ποτέ να χοροπηδούν χωρίς παντελόνι σε εκδηλώσεις.
Αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν τη ζωή εντελώς διαφορετικά, οι προτεραιότητες και οι αξίες τους είναι διαφορετικές», είπε ο αρχηγός του κράτους.
Πέρα από τα παραπάνω, ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι αν τέτοιοι άνθρωποι θέλουν να εργαστούν σε δήμους, «φυσικά και πρέπει να προσληφθούν, είναι ήρωες πολέμου».

Ρωσικά κέρδη

Ο Ρώσος πρόεδρος Putin δήλωσε επίσης ότι είναι "αδύνατο" να αφαιρεθούν από τη Ρωσία τα στρατιωτικά κέρδη που είχε κάνει στην Ουκρανία.
Μιλώντας για πιθανές ειρηνευτικές συνομιλίες, ο Putin είπε επίσης σε τηλεοπτικά σχόλια ότι οι ιδέες που διατύπωσε η Ουκρανία ήταν "απαγορευτικές φόρμουλες για την ειρηνευτική διαδικασία".
Σχολιάζοντας τις προηγούμενες εκλογές στις ΗΠΑ, σημείωσε ότι έγινε νοθεία μέσω της επιστολικής ψήφου.
"Στις ΗΠΑ, στις προηγούμενες εκλογές έγινε νοθεία μέσω επιστολικής ψήφου... αγόρασαν ψηφοδέλτια για 10 δολάρια, τα συμπλήρωσαν και τα πέταξαν μέσα σε γραμματοκιβώτια, χωρίς καμία εποπτεία από παρατηρητές, και αυτό ήταν", είπε ο Putin, χωρίς να προσκομίσει στοιχεία για τον ισχυρισμό του αυτό.
Αντίπαλοι του Putin τονίζουν ότι οι προεδρικές εκλογές του Μαρτίου στη Ρωσία δεν είναι μια πραγματική εκλογική αναμέτρηση, καθώς ο πρόεδρος κατέχει εξουσία χωρίς κανείς να μπορεί να τον αμφισβητεί και ο κύριος αντίπαλός του, Alexei Navalny, εκτίει περισσότερα από 30 χρόνια ποινή κάθειρξη με κατηγορίες που ο Ναβάλνι λέει ότι είναι κατασκευασμένες.
Επίσης, ορισμένοι επικριτές του Putin αναφέρουν ότι η χρήση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας δημιουργεί περιθώρια στις αρχές να χειραγωγήσουν χωρίς ανίχνευση το αποτέλεσμα των εκλογών υπέρ του Putin.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης