Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εξοργισμένος… με τη Δύση αλλά και με Ουκρανούς ο Zelensky

Εξοργισμένος… με τη Δύση αλλά και με Ουκρανούς ο Zelensky
Οι Ρώσοι προελαύνουν στο μέτωπο, οι πόροι της Ουκρανίας εξαντλούνται
Εξοργισμένος με τη στάση της Δύσης και ορισμένων Ουκρανών είναι ο Ουκρανός πρόεδρος, Volodymyr Zelensky όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το περιοδικό Focus.
«Ο Ουκρανός πρόεδρος είναι εκνευρισμένος με την αστάθεια ορισμένων συμμάχων του και με την αποξένωση κάποιων συμπατριωτών του» αναφέρει το Focus, επισημαίνοντας πως η προσοχή τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη στρέφεται στις επικείμενες εκλογικές αναμετρήσεις, τη στιγμή που η Ρωσία επελαύνει στο μέτωπο και η Ουκρανία βλέπει τους πόρους της να εξαντλούνται.
Επιπλέον, υπογραμμίζεται πως ο Zelensky έχει πολλές ενστάσεις με όλους εκείνους τους Ουκρανούς που αν και είναι σε στρατεύσιμη ηλικία, έφυγαν παράνομα στο εξωτερικό για να… γλιτώσουν το μέτωπο.
Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας, Rustem Umerov είχε αναφέρει πως θα ήθελε να κινητοποιηθούν και οι πολίτες εκείνοι που διέφυγαν στο εξωτερικό, αναφέροντας πως όλοι οι Ουκρανοί ηλικίας 25 έως 60 ετών που ζουν στο εξωτερικό, πρέπει να κληθούν ώστε να ενταχθούν στον ουκρανικό στρατό.
Στη συνέχεια ωστόσο εστάλη το μήνυμα ότι ο Umerov απλά ήθελε να μεταφέρει στους Ουκρανούς που είναι στο εξωτερικό, να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να ενταχθούν στο στρατό και να πολεμήσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης