Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των Ρώσων: Οι ΗΠΑ ρίχνουν λάδι στη φωτιά ετοιμάζοντας νέα πανδημία - Πειραματίζονται με τον ιό της ευλογιάς

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των Ρώσων: Οι ΗΠΑ ρίχνουν λάδι στη φωτιά ετοιμάζοντας νέα πανδημία - Πειραματίζονται με τον ιό της ευλογιάς
Οι ΗΠΑ ξεπερνούν κάθε όριο προκλητικότητας
Σχετικά Άρθρα
Αμερικανοί βιολόγοι φαίνεται πως πειραματίζονται με στελέχη του ιού της ευλογιάς, παρά τη ρητή απαγόρευση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο επικεφαλής των στρατευμάτων ακτινοβολίας, χημικής και βιολογικής προστασίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αντιστράτηγος Igor Kirillov.
Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις από τους Ρώσους, οι οποίες θα συζητηθούν παρά το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την δυτική κοινότητα για αυτές τις επικίνδυνες πρακτικές, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια νέα πανδημία... τύπου covid 19.
«Παρά την απαγόρευση της Παγκόσμιας κοινότητας όσον αφορά τις υγειονομικές εξελίξεις, υπάλληλοι του Ερευνητικού Ινστιτούτου Μολυσματικών Ασθενειών του Στρατού των ΗΠΑ διεξήγαγαν πειράματα χρησιμοποιώντας δύο στελέχη του ιού της ευλογιάς», είπε κατά τη διάρκεια ενημέρωσης, αναλύοντας έγγραφα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες των ΗΠΑ στο μέρος των βιολογικών πειραμάτων.

Σύμφωνα με τον Kirillov, αυτή η κατάσταση καταδεικνύει την περιφρόνηση της αμερικανικής διοίκησης για τα διεθνή πρότυπα βιοασφάλειας. «Τέτοιες εργασίες μπορούν να προκαλέσουν παγκόσμια επιδημική έκτακτη ανάγκη, καθώς ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού έχει γίνει ευάλωτο στην ευλογιά και άλλους ορθοποξικούς ιούς ως αποτέλεσμα της απώλειας της ανοσίας του πληθυσμού».
Σύμφωνα με τον Kirillov, αυτή η κατάσταση καταδεικνύει ξεκάθαρα την περιφρόνηση της αμερικανικής διοίκησης για τα διεθνή πρότυπα βιοασφάλειας. 
«Τέτοιες πρακτικές μπορούν να προκαλέσουν παγκόσμια επιδημική έκτακτη ανάγκη, καθώς ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού έχει γίνει ευάλωτο στην ευλογιά και άλλους ορθοποξικούς ιούς ως αποτέλεσμα της απώλειας της ανοσίας του πληθυσμού.
Ένα τρανταχτό, πρόσφατο παράδειγμα είναι η πανδημία της ευλογιάς των πιθήκων και η αύξηση της συχνότητας της ευλογιάς των αγελάδων, τα τελευταία 10 χρόνια», πρόσθεσε ο αντιστράτηγος. 

Τι συμβαίνει στην Ουκρανία...

Όπως μετέδιδε παλαιότερα το BN, την ίδια ώρα στην Ουκρανία, υπό τον έλεγχο του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, έγιναν και εξακολουθούν να πραγματοποιούνται δοκιμές παθογόνων μολυσματικών παραγόντων σε στρατιωτικό προσωπικό, ανέφερε ο επικεφαλής του σώματος αντιμετώπισης ραδιενεργών, χημικών και βιολογικών απειλών των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στο ξεκίνημα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας...
«Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η διεξαγωγή, υπό τον έλεγχο του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, πειραμάτων με αντικείμενο βιολογικούς παράγοντες μολυσματικών ασθενειών και τοξικών χημικών παραόντων σε Ουκρανούς στρατιώτες και ψυχικά ασθενείς, που είναι από τις πλέον ευάλωτες κατηγορίες πολιτών», σημείωσε .
Οι ΗΠΑ μετέτρεψαν τους Ουκρανούς σε «ινδικά χοιρίδια», επισημαίνει ο Ρώσος αξιωματούχος.
Κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, υπενθύμισε ο στρατηγός, ανακαλύφθηκαν δεδομένα για την εφαρμογή από το Πεντάγωνο στην Ουκρανία στρατιωτικών βιολογικών προγραμμάτων κατά παράβαση του πρώτου και τέταρτου άρθρου της Σύμβασης για την Απαγόρευση Ανάπτυξης, Παραγωγής και Αποθήκευσης βιολογικών Όπλων και για την καταστροφή τους (BTWC).
Ανάλυση των εγγράφων που εντοπίστηκαν σε εργαστήρια της Ουκρανίας δίνει λόγους να πιστεύουμε ότι αναπτύσσονταν βιολογικά όπλα κοντά στα ρωσικά σύνορα, τόνισε ο Kirillov.
Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό επιβεβαιώνεται από τις συμβάσεις που έχουν εγκριθεί από για τις εταιρείες – εργολάβους του Πενταγώνου – Black and Vich και Metabiota.

Τα projects U-Pi  και Tep – «Ιδιοκτησία της κυβέρνησης των ΗΠΑ»

Συμφωνα με το υποργείο ¨Αμυνας της Ρωσίας, οι Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν επικίνδυνα παθογόνα στην Ουκρανία την ημέρα που ξεκίνησε η ειδική επιχείρηση
Η κύρια έμφαση δόθηκε στη μελέτη των εστιών των ιδιαίτερα επικίνδυνων λοιμώξεων (κυρίως του άνω αναπνευστικού συστήματος), θεωρούνταιπιθανοί παράγοντες βιολογικών όπλων.
Για παράδειγμα, ο σκοπός του Project “Tep-2″ ήταν να μελετήσει παθογόνους παράγοντες που πλήττουν τους λεμφαφένες – περιπτώσεις των οποίων δεν έχουν ποτέ καταγραφεί στο έδαφος της Ουκρανίας.
«Τα δημοσιευμένα έγγραφα επιβεβαιώνουν τη συνεργασία μεταξύ Κιέβου και Ουάσιγκτον, καθώς και τις προσπάθειες να γίνουν πειράματα με παθογόνους παράγοντες σε ουκρανικά εργαστήρια μέσω της εισαγωγής του συστήματος PAKS, στοιχεία του οποίου μεταφέρθηκαν υπό την ετικέτα «ιδιοκτησία της κυβέρνησης των ΗΠΑ», αποκάλυψε ο Kirillo

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης