Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουδέν σχόλιο από Ρωσία για το μυστικό σχέδιο… πολέμου με το ΝΑΤΟ -

Ουδέν σχόλιο από Ρωσία για το μυστικό σχέδιο… πολέμου με το ΝΑΤΟ -
Θέλουμε διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία, αλλά τις έχουν απαγορεύσει λέει ο Peskov
Ουδέν σχόλιο ήταν η απάντηση του Κρεμλίνου στο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, το οποίο επικαλούμενο απόρρητο έγγραφο, αναφέρει ότι η Γερμανία ετοιμάζεται για πόλεμο μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2025.
Ερωτηθείς σχετικά, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, επισημαίνοντας μόνο πως η εν λόγω εφημερίδα το τελευταίο διάστημα δεν φείδεται να δημοσιεύει ανυπόστατες ειδήσεις.
«Δεν θα ήθελα να κάνω το οποιοδήποτε σχόλιο για αυτό το δημοσίευμα της Bild» υποστήριξε ο Peskov.

Για διαπραγματεύσεις με Ουκρανία

Όσον αφορά την φόρμουλα ειρήνης του Zelensky που συζητήθηκε κατά την χθεσινή συνάντηση των συμβούλων ασφαλείας διαφόρων κρατών στο Davos, ο Peskov υποστήριξε πως το Κίεβο είναι αυτό που τυπικά έχει απαγορεύσει κάθε διαπραγμάτευση με τη Ρωσία.
«Είναι μια παράλογη κατάσταση.
Είναι προτιμότερο για εμάς να επιτύχουμε τους στόχους μας και να λύσουμε τα προβλήματα σχετικά με την ασφάλεια μας μέσω ειρηνικών τρόπων, μέσω διαπραγματεύσεων.
Δεδομένης της απόλυτης απροθυμίας των κρατών της Δύσης και της Ουκρανίας να λάβουν υπόψη τα συμφέροντα ασφαλείας της Ρωσίας, διεξάγουμε και θα συνεχίσουμε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση μέχρι να επιτύχουμε τους στόχους μας» επισήμανε ο Peskov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης