Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ο Austin παραμένει στο νοσοκομείο - Την απόλυσή του για παραπληροφόρηση ζητούν οι ρεπουμπλικάνοι

tags :
ΗΠΑ: Ο Austin παραμένει στο νοσοκομείο - Την απόλυσή του για παραπληροφόρηση ζητούν οι ρεπουμπλικάνοι
Για συσκότιση και παραπληροφόρηση σε θέματα Πενταγώνου, την ώρα που υπάρχουν ανοιχτοί πόλεμοι κατηγορούν οι ρεπουμπλικάνοι τον Loyd Austin
Σχετικά Άρθρα
Παραμένει στο νοσοκομείο, κατά συνέπεια απών από τα καθήκοντά του ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Lloyd Austin.
Κατά συνέπεια και οι
αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις επιχειρούν όλες αυτές τις ημέρες στην Ερυθρά Θάλασσα χωρίς ηγεσία, σημειώνουν οι Epoch Times.
Οι ανακοινώσεις για τη συνέχιση της νοσηλείας του Austin έγιναν από το Πεντάγωνο στις 13/1 με καθυστέρηση πολλών ημερών, προκαλώντας την οργή των ρεπουμπλικάνων που ζητούν πλέον την απόλυση του Υπουργού Άμυνας. 

Τι έχει συμβεί με τον Austin

Την 1/1/24 ο Πρόεδρος Biden και οι κορυφαίοι σύμβουλοι εθνικής ασφάλειας συνήλθαν σε σύσκεψη για να συζητήσουν τρόπους για να εντείνουν την πίεση στους μαχητές Houthi της Υεμένης.
Κανείς παρών, συμπεριλαμβανομένου του συμβούλου εθνικής ασφάλειας Jake Sullivan, του υπουργού Εξωτερικών Anthony Blinken και άλλων κορυφαίων συμβούλων, δεν παρατήρησε κάτι να συμβαίνει με τον Austin.
Λίγες ώρες αργότερα, ωστόσο, εισήχθη σε νοσοκομείο και κανείς δεν έμαθε τίποτα την κρίση της υγείας του ενώ πέρασαν αρκετές μέρες.
Ούτε καν οι ανώτεροι βοηθοί του Austin στο Πεντάγωνο, οι κορυφαίοι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου ή ο ίδιος ο Biden δεν είχαν ιδέα για το πού βρισκόταν και για το πρόβλημα υγείας που ανητιμετώπιζε.
Η Kathleen Hicks, το Νο. 2 του Πενταγώνου που μπορούσε να πάρει αποφάσεις για λογαριασμό του Austin αν χρειαζόταν, έκανε διακοπές στην Καραϊβική.

Αδιαφάνεια, συσκότιση, παραπληροφόρηση στον αμερικανικό στρατό

Τέσσερις μέρες αργότερα αποκαλύφθηκε δημοσίως η ιατρική κρίση του Austin, με την ανακοίνωση του Πενταγώνου ότι η νοσηλεία έχει ολοκληρωθεί εντός της ημέρας θα πάρει εξιτήριο.
Ούτε αυτό όμως ήταν αλήθεια.
Το Σάββατο, 13/1 όμως το Πεντάγωνο επανήλθε ανακοινώνοντας ότι ο υπουργός Άμυνας Loyd Austin ακολουθεί να νοσηλεύεται μετά από προστατεκτομή.
Κι όπως επισημαίνουν οι Epoch Times, που εκφράζουν τη συντηρητική πτέρυγα των ρεπουμπλικάνων, είναι πλέον απαραίτητο ο Austin να απολυθεί.
Γιατί έκανε το σφάλμα να μην ενημερώσει το Πεντάγωνο και τον Λευκό Οίκο και αυτοί δεν ενημέρωσαν τους Αμερικανούς πολίτες όπως έπρεπε.
Διότι στην πραγματικότητα, η συσκότιση, η άρνηση και η παραπληροφόρηση σε θέματα του αμερικανικού Πενταγώνου, δεδομένων των ανοιχτών πολέμων που υπάρχουν και στους οποίους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμπλέκονται οι ΗΠΑ, είτε στην Ουκρανία, είτε στη Μέση Ανατολή είτε ενδεχομένως στον Ειρηνικό, είναι σχεδόν η πιο επικίνδυνη ανικανότητα που μπορεί να φανταστεί κανείς σε παγκόσμια κλίμακα.
Οι Αμερικανοί ποπλίτες αρχίζουν πλέον και προβληματίζονται σχετικά με το πώς είναι δυνατό να λειτουργήσει με τόση αδιαφάνεια ένας στρατός που υποτίθεται ότι είναι ο φύλακας του ελεύθερου κόσμου, καταλήγουν οι Epoch Yimes.

Η αδιαφάνεια σχετικά με τη νοσηλεία του Austin επισκιάζει την καμπάνια Biden

Ο σάλος που προκλήθηκε από την είδηση ότι ο αρχηγός του Πενταγώνου είχε υποβληθεί σε ένα χειρουργείο μετά από διάγνωση καρκίνου του προστάτη και δύο νοσηλείες χωρίς να ειδοποιήσει τον Λευκό Οίκο ή το προσωπικό του Πενταγώνου, επισκιάζει πλέον τη θητεία του ως στρατιωτικού ηγέτη της Αμερικής και έχει δημιουργήσει έναν επιζήμιο αντιπερισπασμό στον Biden τη στιγμή που μπαίνει  στη μάχη για το χρίσμα. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης