Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα Ζηλανδία: Η πρώην πρωθυπουργός Jacinda Ardern παντρεύτηκε με τον επί χρόνια σύντροφό της Clarke Gayford

Νέα Ζηλανδία: Η πρώην πρωθυπουργός  Jacinda Ardern παντρεύτηκε με τον επί χρόνια σύντροφό της Clarke Gayford
Γιατί καθυστέρησε ο γάμος
Τον 47χρονο Clarke Gayford παντρεύτηκε η πρώην πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Jacinda Ardern, σε ιδιωτική τελετή που έγινε σήμερα, Σάββατο 13/1, παρουσία 50-75 προσκεκλημένων.
Η 43χρονη παντρεύτηκε με τον επί χρόνια σύντροφό της τηλεοπτικό παρουσιαστή, με τον οποίο αρραβωνιαστεί από τον Μάιο του 2019.
Ωστόσο, ο γάμος καθυστέρησε, ενώ είχε ματαιωθεί στις αρχές του 2022 στη διάρκεια των αυστηρών μέτρων που είχε λάβει η ίδια στη χώρα για την αναχαίτιση της πανδημίας της COVID-19
Σημειώνεται ότι η Jacinda Ardern διετέλεσε πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας από το 2017 έως τον Ιανουάριο του 2023 και ήταν η μια από τις μόλις δύο γυναίκες παγκοσμίως που έκαναν παιδί ενώ βρισκόντουσαν στην ηγεσία χώρας. Μάλιστα, είχε πάρει μαζί της σε σύνοδο του ΟΗΕ την κόρη της, η οποία σήμερα είναι 5 ετών.
Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο Hawkes Bay στο Craggy Range Winery στην ανατολική ακτή του Βορείου Νησιού της Νέας Ζηλανδίας, περίπου 310 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Ουέλινγκτον.
Στην γαμήλια τελετή είχαν προσκληθεί περίπου 50 ως 75 άνθρωποι, σύμφωνα με τον ιστότοπο Stuff, ενώ ανάμεσα στους προσκεκλημένουν ήταν και ο διάδοχος της Ardern στον πρωθυπουργικό θώκο, ο Chris Hipkins, ο οποίος είναι τώρα ηγέτης της αντιπολίτευσης.
ad2_1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης