Τελευταία Νέα
Διεθνή

Vorontsova (κόρη Putin): Η Ρωσία είναι ανθρωποκεντρική κοινωνία και όχι οικονομοκεντρική

Vorontsova (κόρη Putin): Η Ρωσία είναι ανθρωποκεντρική κοινωνία και όχι οικονομοκεντρική
Σπάνια συνέντευξη της μεγαλύτερης κόρης του Vladimir Putin
Η Ρωσία είναι «ανθρωποκεντρική κοινωνία», όπου η «ανθρώπινη ζωή είναι η υπέρτατη αξία», δήλωσε σε μια σπάνια συνέντευξή της η Maria Vorontsova, η μεγαλύτερη κόρη του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin.
«Η Ρωσία είναι μια ανθρωποκεντρική κοινωνία και πρέπει να κάνουμε τα πάντα να παραμείνει έτσι», δήλωσε η Βορόντσοβα στο δίκτυο «Medtech.Mocsow» (Κέντρο Καινοτόμων Τεχνολογιών για την Υγεία). «Οι άνθρωποι πρέπει προσπαθούν για την αυτογνωσία. Για να καταλαβαίνουμε όλοι καλύτερα ο ένας τον άλλον, να επικοινωνούμε καλύτερα μεταξύ μας».
«Μου φαίνεται ότι πολλά προβλήματα οφείλονται σε λανθασμένη επικοινωνία, σε παρεξηγήσεις μεταξύ μας και σε έλλειψη κατανόησης του εαυτού μας καταρχήν», είπε χαρακτηριστικά.
Η Maria Vorontsova είναι ενδοκρινολόγος, αναπληρώτρια κοσμήτορας της Σχολής Ιατρικών Επιστημών του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας, μέλος του προεδρείου της Ρωσικής Ένωσης για την Προώθηση της Επιστήμης και κορυφαία ερευνήτρια στο Εθνικό Ιατρικό Ερευνητικό Κέντρο Ενδοκρινολογίας.
Συζητώντας τις οικονομικές επιπτώσεις της γενετικής έρευνας, η Βορόντσοβα εξέφρασε την άποψη ότι η ρωσική κοινωνία, με τον τρόπο ζωής, τον πολιτισμό και τις θρησκείες της, «ακόμα δεν είναι τόσο οικονομο-κεντρική. Είμαστε περισσότερο μια ανθρωποκεντρική κοινωνία και για εμάς η υψηλότερη αξία εξακολουθεί να είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής».
Η συνέντευξη δόθηκε στον CEO της Medtech.Moscow, Vyacheslav Shulenin.
Ο Vladimir Putin δεν έχει αναγνωρίσει ποτέ δημοσίως τη Maria Vorontsova και τη μικρότερη αδερφή της Katerina Tikhonova ως κόρες του, ενώ το Κρεμλίνο έχει κρατήσει τις λεπτομέρειες της ζωής τους ως αυστηρά φυλαγμένο μυστικό.
Ο οικοδεσπότης της συνέντευξης δεν ανέφερε ούτε μία φορά τη σχέση της Maria Vorontsova με τον Vladimir Putin, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης