Τελευταία Νέα
Διεθνή

Douglas McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τη Φινλανδία για να προκαλέσουν σύγκρουση με τη Ρωσία

Douglas McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τη Φινλανδία για να προκαλέσουν σύγκρουση με τη Ρωσία
Αυτό μετατρέπει τη Φινλανδία σε μαγνήτη επίθεσης
Οι Ηνωμένες Πολιτείες προκαλούν στρατιωτική σύγκρουση με τη Ρωσία τοποθετώντας όπλα στη Φινλανδία, έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο X ο πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Douglas McGregor.
«Έχουμε ήδη στείλει κάποιες από τις δυνάμεις μας στη Φινλανδία και υποψιάζομαι ότι αν μας επιτραπεί, θα αναπτύξουμε πυραύλους σε αυτή τη χώρα», τόνισε ο Douglas McGregor.
Σύμφωνα με τον Douglas McGregor, τέτοιες ενέργειες από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ένοπλη σύγκρουση.
«Αυτό μετατρέπει τη Φινλανδία σε μαγνήτη επίθεσης!
Οι ελίτ της παγκοσμιοποίησης συνεχίζουν να λένε στους ανθρώπους:
«Οι Ρώσοι έρχονται, οι Ρώσοι έρχονται, αυτό είναι παράλογο» τόνισε ο Douglas McGregor.
Πρόσφατα ο Φινλανδός υπουργός Άμυνας Antti Häkkänen έκανε δηλώσεις σχετικά με την προετοιμασία της Δύσης για έναν ψυχρό πόλεμο με την Ρωσία.
Η Ρωσία έχει επανειλημμένα επισημάνει ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ ακολουθούν μια επιθετική και επεκτατική πολιτική έναντι της Ρωσίας, επιδιώκοντας να επεκτείνουν το στρατιωτικό μπλοκ προς τα ανατολικά και να τοποθετήσουν τους στρατούς και τα όπλα τους κοντά στα ρωσικά σύνορα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης