Τελευταία Νέα
Διεθνή

Jeremy Corbyn (Μ. Βρετανία): Πολύ ισχυρή η δίωξη της Νότιας Αφρικής κατά του Ισραήλ - Πρέπει να εφαρμοστεί η προσωρινή διαταγή

Jeremy Corbyn (Μ. Βρετανία): Πολύ ισχυρή η δίωξη της Νότιας Αφρικής κατά του Ισραήλ - Πρέπει να εφαρμοστεί η προσωρινή διαταγή
Ο Corbyn ελπίζει πως η προσωρινή διαταγή που ζήτησαν σήμερα οι Νοτιοαφρικανοί δικηγόροι θα έρθει σύντομα
Ο Jeremy Corbyn, Βρετανός βουλευτής και πρώην ηγέτης του Εργατικού Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε σε διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα στη Χάγη ότι η υπόθεση της Νότιας Αφρικής κατά του Ισραήλ είναι «πολύ ισχυρή».
«Ήταν έξοχα προετοιμασμένο και προβλημένο, αναλυτικό, χωρίς φτηνούς εντυπωσιασμούς και μινιμαλιστικό όσον αφορά τις εικόνες που προβλήθηκαν», επεσήμανε το ιστορικό στέλεχος της βρετανικής Αριστεράς.
Ο Corbyn σημείωσε, επίσης, πως ελπίζει ότι η προσωρινή διαταγή που ζήτησαν σήμερα οι Νοτιοαφρικανοί δικηγόροι θα έρθει σύντομα «αν το διεθνές δίκαιο σημαίνει κάτι».
Ερωτηθείς εάν κάτι θα άλλαζε ακόμα κι αν το αίτημα της Νότιας Αφρικής ήταν επιτυχές, απάντησε: «Όλα είναι κλιμακούμενα. Κάθε φορά που βγαίνετε στο δρόμο και κυματίζετε μια παλαιστινιακή σημαία και λέτε: "Σταματήστε τη δολοφονία του παλαιστινιακού λαού", κάθε φορά που κάποιος μιλάει σε ένα κοινοβούλιο είναι μια σταδιακή διαφορά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης