Τελευταία Νέα
Διεθνή

Fox News: Η μυστική νοσηλεία του Lloyd Austin έδειξε τις αδυναμίες των ΗΠΑ στη Ρωσία

Fox News: Η μυστική νοσηλεία του Lloyd Austin έδειξε τις αδυναμίες των ΗΠΑ στη Ρωσία
H αμερικανική στρατιωτική ηγεσία έχει εμφανή προβλήματα με την πειθαρχία και τον έλεγχο
Η κατάσταση με τη μυστική νοσηλεία του επικεφαλής του Πενταγώνου Lloyd Austin επισήμανε στη Ρωσία τις αδυναμίες των Ηνωμένων Πολιτειών, ανέφερε το αμερικανικό δίκτυο Fox News.
«Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο Ρώσος πρόεδρος και ο Κινέζος πρόεδρος πήραν σημαντικά μαθήματα από την τελευταία αποτυχία της κυβέρνησης Biden στην εθνική ασφάλεια».
Σύμφωνα με αυτήν, η «επαίσχυντη αποτυχία» του Πενταγώνου έδειξε στον κόσμο ότι η αμερικανική στρατιωτική ηγεσία έχει εμφανή προβλήματα με την πειθαρχία και τον έλεγχο.
Όπως σημείωσε το Fox News, αυτή η κατάσταση έδειξε στη Ρωσία ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «στερούνται παντελώς πρωτοβουλίας» σε θέματα ασφάλειας και άμυνας της χώρας.
Την περασμένη εβδομάδα, αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το Πεντάγωνο κράτησε μυστικές τις πληροφορίες για το πού βρίσκεται ο Lloyd Austin από τον Λευκό Οίκο για τρεις ημέρες.
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Lloyd Austin εισήχθη στο νοσοκομείο την 1η Ιανουαρίου λόγω επιπλοκών μετά από ιατρική πράξη ρουτίνας.
Ο ίδιος ο επικεφαλής του Πενταγώνου διαβεβαίωσε προηγουμένως ότι είναι σε κατάσταση αποκατάστασης και επίσης παραδέχτηκε ότι θα μπορούσε να ενημερώσει καλύτερα το κοινό για προβλήματα υγείας.
Ο Όστιν είναι 70 ετών.
Είναι επικεφαλής του Πενταγώνου από τον Ιανουάριο του 2021.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης