Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πέθανε σε ηλικία μόλις 42 ετών ο ηθοποιός των «Designated Survivor» και «X-Men», Adan Canto

Πέθανε σε ηλικία μόλις 42 ετών ο ηθοποιός των «Designated Survivor» και «X-Men», Adan Canto
Πέθανε από καρκίνο 
Σε ηλικία μόλις 42 χρόνων πέθανε ο Adan Canto, έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.
Ο ηθοποιός έγινε γνωστός για συμμετοχές σε πρότζεκτ του Fox, του Hulu και του Netflix και έφυγε από τη ζωή στις 8 Ιανουαρίου.
Συμμετείχε στη σειρά «Designated Survivor» (Ο Επιζών της Επόμενης μέρας), που προβάλλεται και μέσω του Netflix, ενώ είχε εμφανιστεί και στη σειρά επεισοδίων «Narcos» καθώς και στο «X-Men».
Η τελευταία σειρά όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν το «The Cleaning Lady» των Fox/ Hulu.
Το «Cleaning Lady» γύριζε τα επεισόδια της 3ης σεζόν αυτόν τον καιρό, με σκοπό να γίνει η πρεμιέρα στις 5 Μαρτίου.
Οι αρμόδιοι, ωστόσο, δεν έχουν δώσει λεπτομέρειες για το μέλλον του χαρακτήρα του Κάντο.
Η παραγωγή θα τον τιμήσει με μια κάρτα φόρου τιμής, που θα εμφανιστεί στην πρεμιέρα.
«Ο Adan Canto είχε ένα βάθος πνεύματος, που λίγοι πραγματικά γνώριζαν.
Όσοι τον ήξεραν άλλαξαν για πάντα», είπαν οι εκπρόσωποί του στο UTA, το Entertainment360 και το Viewpoint. «Θα λείψει πολύ σε πάρα πολλούς».
Η Warner Bros. Television και η FOX Entertainment, από την πλευρά τους, εξέδωσαν ανακοίνωση στον απόηχο του θανάτου του Ανταν Κάντο, εκφράζοντας τη βαθιά τους θλίψη όταν έμαθαν τα τραγικά νέα. «Ένας υπέροχος ηθοποιός και αγαπητός φίλος, που είχαμε την τιμή να αποτελεί μέλος των οικογενειών της Warner Bros. Television και FOX Entertainment, από το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ στο «The Following» πριν από περισσότερο από μια δεκαετία», ανέφερε η ανακοίνωση. «Πιο πρόσφατα, φώτισε την οθόνη στο «The Cleaning Lady» με μια δυνατή ερμηνεία, που ανέδειξε την τέχνη, το εύρος και το βάθος του», προστίθεται στην ίδια δήλωση. «Αυτή είναι μια τραγική απώλεια και θρηνούμε δίπλα στη σύζυγό του, Στέφανι, τα παιδιά τους και τους αγαπημένους τους. Θα μας λείψει πολύ ο Έινταν» καταλήγει η ανακοίνωση, όπως μεταδίδει το People.
Πριν αρχίσει να εργάζεται ως ηθοποιός στο Χόλιγουντ, ο Adan Canto ήταν τραγουδιστής στο Σαν Αντόνιο, στο Τέξας και στο Μεξικό, με το συγκρότημα «Del Canto», σύμφωνα με το The Wrap.

Άφησε πίσω του σύζυγο και δύο παιδιά

Ο Κάντο αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, καλύτερη φίλη και συνεργάτη, Στέφανι Αν Κάντο και τα δυο τους παιδιά, Ρομάν Άλντερ, 3,5 ετών, και Ιβ Ζοζεφίν 1,5 ετών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης