Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Hamas: Οι όμηροι θα απελευθερωθούν μόλις αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι

Μήνυμα Hamas: Οι όμηροι θα απελευθερωθούν μόλις αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι
Το Ισραήλ δεν έχει επιτύχει κανέναν στόχο του κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής επιχείρησης στη Γάζα λέει ο Ismail Hanniyeh
Οι Ισραηλινοί όμηροι που κρατούνται από την Hamas και από άλλες παλαιστινιακές ριζοσπαστικές οργανώσεις στη Γάζα θα απελευθερωθούν, μόλις αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι Παλαιστίνιοι που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές υποστήριξε ο Ismail Haniyeh, ο επικεφαλής του Politburo της Hamas.
«Ο μόνος τρόπος για να φύγουν ζωντανοί από τη Λωρίδα της Γάζας οι Ισραηλινοί όμηροι είναι να απελευθερωθούν όλοι οι Παλαιστίνιοι που κρατούνται στις φυλακές των κατοχικών δυνάμεων» υποστήριξε ο Haniyeh.
«Το Ισραήλ έχει αποτύχει να επιτύχει οποιονδήποτε από τους στόχους του κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του επιχείρησης στη Γάζα» είπε ο Haniyeh, αναφέροντας πως ούτε η εξάλειψη της Hamas έχει συμβεί ούτε η επιστροφή των ομήρων έχει πραγματοποιηθεί.
«Το μόνο που έχουν καταφέρει είναι οι μαζικές δολοφονίες και καταστροφές» επισήμανε ο Haniyeh, ο οποίος προειδοποίησε το Ισραήλ για τις ευρείας κλίμακας στρατιωτικές του επιχειρήσεις στη Δυτική Όχθη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης