Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρόβλεψη - σοκ: Η Ουκρανία θα χάσει την πρόσβαση στην θάλασσα, την Οδησσό και το Kharkiv

Πρόβλεψη - σοκ: Η Ουκρανία θα χάσει την πρόσβαση στην θάλασσα, την Οδησσό και το Kharkiv
Τον Απρίλιο του 2025 οι ρωσικές δυνάμεις θα σπάσουν τις ουκρανικές άμυνες λέει ο Γάλλος πολιτικός επιστήμονας Bruno Tertrais
Σε μια δραματική πρόβλεψη για την Ουκρανία προχωρά ο Γάλλος πολιτικός επιστήμονας Bruno Tertrais, ο οποίος σε άρθρο του στο γαλλικό Le Point, εκτιμά ότι το Κίεβο δεν θα έχει πρόσβαση στην θάλασσα και ότι θα χάσει τόσο την Οδησσό όσο και το Kharkiv που θα περάσουν υπό τον έλεγχο της Ρωσίας.
Όπως υποστηρίζει ο Tertrais, συνέπεια της στρατιωτικής σύγκρουσης θα είναι η Ουκρανία να χάσει την πρόσβαση της στην θάλασσα και να πέσει στην πολιτική επιρροή της Ρωσίας.
Συγκεκριμένα, λέει πως τον Απρίλιο του 2025 τα ρωσικά στρατεύματα θα «σπάσουν» την ουκρανική άμυνα τόσο στα νοτιοανατολικά όσο και στα βορειοανατολικά, με αποτέλεσμα το Kharkiv και η Οδησσός να περάσουν στα χέρια των Ρώσων, ενώ την ίδια στιγμή η Δύση θα βοηθά ολοένα και λιγότερο την Ουκρανία καθώς θα εκτιμά πως θα είναι αποτυχημένη οποιαδήποτε απόπειρα αντεπίθεσης.
«Οκτώβριος του 2025.
Σε έναν ασυνήθιστο στρατώνα όχι μακριά από την Zaporizhia ο πρόεδρος της Ουκρανίας θα υπογράψει ανακωχή με τον επικεφαλής των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων.
Εξαντλημένη από τα τρία και πλέον χρόνια της στρατιωτικής σύγκρουσης, η Ουκρανία αποφάσισε ότι η επιβίωση της εξαρτάται από το συμβιβασμό» αναφέρει στο άρθρο του ο Γάλλος επιστήμονας, ο οποίος υποστηρίζει πως η ήττα της Ουκρανίας θα αποτελέσει εφιάλτη για όλη την Ευρώπη, καθώς θα ενθαρρύνει τη Ρωσία και τους συμμάχους της να προχωρήσουν… ακόμα πιο πέρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης