Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev (Ρωσία): H βοήθεια στην Ουκρανία γονατίζει τη Γερμανία - Έρχεται κίνημα Maidan που θα ρίξει τον Scholz

Medvedev (Ρωσία): H βοήθεια στην Ουκρανία γονατίζει τη Γερμανία - Έρχεται κίνημα Maidan που θα ρίξει τον Scholz
«Οι υποστηρικτές του Bandera θα εξάγουν το αποδεδειγμένο όπλο τους - το Maidan - στο Βερολίνο» τονίζει αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας
Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Dmitry Medvedev προέβλεψε την εξαγωγή του «Maidan» από την Ουκρανία στη Γερμανία εάν το Βερολίνο συνεχίσει να υποστηρίζει το καθεστώς του Κιέβου.
«Απεργίες στη Γερμανία: οι αγρότες έχουν κλειδώσει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Οι επιδοτήσεις έχουν σταματήσει και τα αστρονομικά ποσά που δαπανώνται για την Ουκρανία συνεχίζουν να αυξάνονται. Και η Γερμανία είναι ο κύριος χορηγός. Εάν συνεχιστεί αυτό, οι υποστηρικτές του Bandera θα εξάγουν το αποδεδειγμένο όπλο τους - το Maidan - στο Βερολίνο», έγραψε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο X.
Σύμφωνα με τον Medvedev, εάν συνεχιστεί αυτή η υποστήριξη, «είναι πολύ αμφίβολο ότι ο [Γερμανός Καγκελάριος Olaf] Scholz θα αντέξει».
«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις με κακόβουλο ενδιαφέρον», κατέληξε σκωπτικά ο αναπληρωτής επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας.



Σημειωτέον ότι στα τέλη του 2023, αναφέρθηκε ότι η γερμανική κυβέρνηση αναγκάστηκε να επιδιώξει εξοικονόμηση προϋπολογισμού για το επόμενο έτος.
Κάποιες περικοπές έπληξαν στους αγρότες, συμπεριλαμβανομένων των εκπτώσεων στο πετρέλαιο κίνησης και των φορολογικών ελαφρύνσεων.
Σε απάντηση, ο επικεφαλής της Ένωσης Γερμανών Αγροτών, Joachim Rukwid, κάλεσε σε απεργίες από τις 8 Ιανουαρίου για να διαμαρτυρηθεί για την προγραμματισμένη άρση των φορολογικών ελαφρύνσεων.
Επιπλέον, στις 7 Ιανουαρίου, το συνδικάτο των Γερμανών μηχανολόγων GDL ανακοίνωσε μια πανελλαδική απεργία την επόμενη εβδομάδα, η οποία απειλεί να παραλύσει τη σιδηροδρομική κυκλοφορία στη Γερμανία.
Το σωματείο ζητά υψηλότερους μισθούς για τους μηχανουργούς και μείωση της εβδομάδας εργασίας για τους εργαζόμενους που εργάζονται σε βάρδιες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης