Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ποδοσφαιρική ομάδα ταξίδεψε 12.900 χλμ για αγώνα και έχασε... με 12-0

Ποδοσφαιρική ομάδα ταξίδεψε 12.900 χλμ για αγώνα και έχασε... με 12-0
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν ένα σουτ προς την εστία σε ολόκληρο το 90λεπτο την ώρα που η Λιλ είχε 37 προσπάθειες
Μια ποδοσφαιρική ομάδα από τη Μαρτινίκα χρειάστηκε να ταξιδέψει 12.900 χλμ πήγαινε-έλα για να δώσει έναν αγώνα κυπέλλου στη Γαλλία, τον οποίον έχασε εν τέλει με το ταπεινωτικό 12-0.
Οι Golden Lion, κυρίαρχοι στο νησί που αποτελεί υπερπόντια περιοχή της Γαλλίας στην Καραϊβική, ήταν μία από τις πολλές ομάδες εκτός χώρας που κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο γαλλικό κύπελλο.
Δυστυχώς για αυτούς, κληρώθηκαν με τη Λιλ από τη Ligue 1 (σ.σ. πρώτη κατηγορία της Γαλλίας) στη φάση των 64. Και, όπως αναμενόταν, είχε ένα πολύ δύσκολο βράδυ απέναντι στους «μολοσσούς», καθώς δέχτηκαν 12 αναπάντητα τέρματα στον αγώνα του Σαββάτου (06/01). Μάλιστα, οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το εις βάρος τους 7-0, έχοντας δεχτεί τα τέσσερα από αυτά τα γκολ μέσα σε μόλις 9 λεπτά.
Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν ένα σουτ προς την εστία σε ολόκληρο το 90λεπτο την ώρα που η Λιλ είχε 37 προσπάθειες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης