Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Ράπερ που συμμετείχε στο «Γυμνό Πάρτι» πιάστηκε στη φάκα της στρατονομίας, καλείται να πάει στο πολεμικό μέτωπο

Ρωσία: Ράπερ που συμμετείχε στο «Γυμνό Πάρτι» πιάστηκε στη φάκα της στρατονομίας, καλείται να πάει στο πολεμικό μέτωπο
Ο ράπερ Vacio δεν έχει αντίρρηση να υπηρετήσει στον στρατό, έχει θετική στάση απέναντι στη στρατιωτική επιχείρηση στο έδαφος της Ουκρανίας
Σχετικά Άρθρα
Ο ράπερ Vacio κλήθηκε στις στρατολογικές υπηρεσίες της Ρωσίας, αφού η συμμετοχή του στο «Γυμνό Πάρτι» διασημοτήτων και η μετέπειτα κράτησή του, οδήγησαν τις ρωσικές αρχές στη διαπίστωση ότι τελικά ... δεν είχε υπηρετήσει, ως όφειλε, τη στρατιωτική του θητεία.
Στις 6 Ιανουαρίου, το Δικαστήριο Lefortovo της Μόσχας επέβαλε ξανά 10ήμερη διοικητική σύλληψη στον ράπερ Nikolai Vasiliev, κρίνοντάς τον ένοχο για «μικρό χουλιγκανισμό» μετά τη συμμετοχή του σε πάρτι στο Mutabor.
«Μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Παρακολούθησης και εγώ επισκεφθήκαμε τον Vasilievστο ειδικό κέντρο κράτησης Νο. 2, όπου κρατείται μετά τη δεύτερη σύλληψή του. Ο καλλιτέχνης είπε ότι του δόθηκε κλήση στη στρατολογία και μάλιστα πέρασε από ιατρική εξέταση για να εγγραφεί για στρατιωτική θητεία, καθώς ο ράπερ δεν είχε λάβει προηγουμένως στρατιωτική ταυτότητα για άγνωστο λόγο», έκανε γνωστό ένας ακτιβιστής για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον Lobarev, ο Vacio έχει μια ασθένεια που τον εμποδίζει να υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσική Ομοσπονδία.
«Μου ζήτησε να μην διευκρινίσω τη διάγνωσή του», σημείωσε.
Πρόσθεσε ότι ο Vasiliev, καταρχήν, δεν έχει αντίρρηση να υπηρετήσει στον στρατό, έχει θετική στάση απέναντι στη στρατιωτική επιχείρηση στο έδαφος της Ουκρανίας και, επίσης, δεν συμμερίζεται τις αξίες των LGBT.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης