Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Macron με... γάντια πυγμαχίας παροτρύνει τους Γάλλους να ασκούνται

Ο Macron με... γάντια πυγμαχίας παροτρύνει τους Γάλλους να ασκούνται
Ο Emmanuel Macron επισήμανε, επίσης, στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τους οποίους ετοιμάζεται να φιλοξενήσει η Γαλλία, θα είναι «με το μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα στην ιστορία»

ΗΓαλλία ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το καλοκαίρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες (26 Ιουλίου – 11 Αυγούστου) και ο γάλλος πρόεδρος, Ε. Macron, ανήρτησε ένα βίντεο στην πλατφόρμα X με γάντια του μποξ, καλώντας τους Γάλλους να γυμνάζονται. Μπροστά στον φακό και με φόντο έναν σάκο της πυγμαχίας, ο γάλλος πρόεδρος προτρέπει τους συμπατριώτες του να αθλούνται τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα.
«Έχουμε έναν σπουδαίο, εθνικό σκοπό φέτος, είναι ο αθλητισμός. Ο αθλητισμός στο σχολείο. Καταστήσαμε υποχρεωτική την άθληση επί 30 λεπτά για όλα τα παιδιά του δημοτικού. Βάζουμε περισσότερο αθλητισμό στο κολέγιο», είπε ο Μακρόν. «Σας προσκαλώ να αθλείστε τουλάχιστον 30 λεπτά κάθε μέρα. Ελπίζω και περισσότερα, αν μπορείτε. Τουλάχιστον 30 λεπτά την ημέρα, γιατί είναι καλό για την υγεία σας. 
Είναι ένας τρόπος να έχουμε Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα ενταχθούν στην καθημερινότητά μας. Ζήτω οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες», πρόσθεσε.

Ετοιμαζόμαστε για την πιο πράσινη Ολυμπιάδα όλων των εποχών

Ο Emmanuel Macron επισήμανε, επίσης, στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, τους οποίους ετοιμάζεται να φιλοξενήσει η Γαλλία, θα είναι «με το μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα στην ιστορία». Όπως τόνισε, αυτοί θα είναι «πράσινοι Αγώνες, που σέβονται τις συμφωνίες του Παρισιού». «Θα φιλοξενήσουμε ισάξιους αγώνες με ίσο αριθμό αθλητών και αθλητριών. Θα έχουμε αποστολές εξαιρετικών αθλητών Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών με, όπως ελπίζω, πολλά γαλλικά μετάλλια», είπε ο Μακρόν.


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης