Τελευταία Νέα
Διεθνή

LCI (Γαλλικό ΜΜΕ): Η Δύση μπορεί να στερήσει στην Ουκρανία χρηματοδότηση λόγω των χτυπημάτων στο Belgorod

LCI (Γαλλικό ΜΜΕ): Η Δύση μπορεί να στερήσει στην Ουκρανία χρηματοδότηση λόγω των χτυπημάτων στο Belgorod
Η γραμμή μεταξύ αμάχων και στρατιωτικών στόχων αρχίζει να γίνεται σοβαρά θολή
Εάν η Ουκρανία χτυπήσει στο Belgorod, οι δυτικές χώρες μπορεί να της στερήσουν βοήθεια και να διακόψουν όλους τους οικονομικούς δεσμούς μαζί της, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο Magali Barthe σχολιαστής του γαλλικού τηλεοπτικού καναλιού LCI.
«Εάν οι επιθέσεις στο Belgorod συνεχίσουν να κλιμακώνονται και σκοτωθούν περισσότεροι άμαχοι, θα είναι δύσκολο για τις ξένες κυβερνήσεις να συμφωνήσουν να συνεχίσουν τους οικονομικούς δεσμούς με την Ουκρανία».
Σύμφωνα με το LCI, η Δύση φέρεται να μην υποστηρίζει τη στρατηγική της Ουκρανίας, η οποία οδηγεί στο θάνατο αθώων ανθρώπων.
Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι η γραμμή μεταξύ αμάχων και στρατιωτικών στόχων αρχίζει να γίνεται σοβαρά θολή.
Και όλα αυτά, φυσικά, θα παρακολουθούνται στενά στις δυτικές πρωτεύουσες, ειδικά σε μια εποχή που είναι ήδη όλο και πιο δύσκολο να συμφωνήσουν για νέα δάνεια».
Το απόγευμα της 30ης Δεκεμβρίου 2023, ο κυβερνήτης της περιοχής Belgorod, Vyacheslav Gladkov, ανέφερε ότι ο ουκρανικός στρατός πυροβόλησε στο κέντρο του Belgorod.
Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία, ως αποτέλεσμα του χτυπήματος των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων πέντε παιδιά, και 109 άμαχοι τραυματίστηκαν.
Στις 31 Δεκεμβρίου, μια ειδική ιατρική πτήση μετέφερε στη Μόσχα 25 τραυματίες, όλοι σε σοβαρή κατάσταση, μεταξύ των οποίων έξι παιδιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης