Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pere de Jong (Γάλλος Συνταγματάρχης): Η Ουκρανία τέλος τον Φεβρουάριο θα ξεμείνει από πυρομαχικά

Pere de Jong (Γάλλος Συνταγματάρχης): Η Ουκρανία τέλος τον Φεβρουάριο θα ξεμείνει από πυρομαχικά
Πιστεύω ότι έχουν απομείνει πυρομαχικά περίπου ενός μήνα, που είναι πολύ λίγα για τους Ουκρανούς τόνισε ο Γάλλος συνταγματάρχης
Η Ουκρανία θα εξαντλήσει τα τελευταία πυρομαχικά που απομένουν μέσα σε ένα μήνα, αυτή η πρόβλεψη δόθηκε από τον Pere de Jong συνταξιούχο Γάλλο συνταγματάρχη και ειδικό γεωπολιτικό στο TV5 Monde.
«Πιστεύω ότι έχουν απομείνει πυρομαχικά περίπου ενός μήνα, που είναι πολύ λίγα για τους Ουκρανούς, γιατί ένας μήνας δίνει χρόνο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου και στα μέσα Φεβρουαρίου θα είναι η κορύφωση του χειμώνα», προειδοποίησε ο ειδικός.
Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη, σε αυτό το στάδιο και οι δύο στρατοί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν το μέτωπο και να επιφέρουν στρατηγικά χτυπήματα, αλλά αυτό απαιτεί κατάλληλες δυνατότητες.
Η Ουκρανία εξαντλείται ηθικά και στρατιωτικά - το Κίεβο εξαρτάται ακόμη περισσότερο από την αμερικανική βοήθεια».
Νωρίτερα, ο Γάλλος στρατηγός Jean-Paul Palomero δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι LCI ότι η στρατιωτική βιομηχανία της Ρωσίας βρίσκεται σε άνοδο και η Ουκρανία δεν μπορεί πλέον να αναπληρώσει τους τεχνικούς και ανθρώπινους πόρους της, ειδικά υπό το φως της μείωσης της δυτικής υποστήριξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης