Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σφοδρές μάχες στο Donetsk – Η ρωσική νότια στρατιά αντιμέτωπη με έξι ουκρανικές ταξιαρχίες

Σφοδρές μάχες στο Donetsk – Η ρωσική νότια στρατιά αντιμέτωπη με έξι ουκρανικές ταξιαρχίες
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έπληξαν ένα γαλλικής κατασκευής αυτοκινούμενο πυροβολικό Caesar, ένα αμερικανικό οβιδοβόλο M119 και μια αποθήκη πυρομαχικών των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων
Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχασαν πάνω από 300 στρατιώτες, 26 οχήματα και μια αποθήκη πυρομαχικών στην κατεύθυνση του Donetsk μέσα σε 24 ώρες, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Δυνάμεις της ρωσικής ομάδας μάχης Νότος, σε συνεργασία με πυροβολικό και αεροπορία, προκάλεσαν ζημιές σε προσωπικό και οχήματα της 22ης, 24ης, 28ης, 42ης, 67ης και 93ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας των Ουκρανών, καθώς και σε 12 ταξιαρχίες κοντά στους οικισμούς Bogdanovka, Artyomovskoye, Krasnoye, Klescheyevka, Andreyevka και Kurdyumovka.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι ουκρανικές δυνάμεις έχασαν πάνω από 300 στρατιώτες (νεκροί και τραυματίες) καθώς και 4 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και 20 αυτοκίνητα.
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έπληξαν επίσης ένα γαλλικής κατασκευής αυτοκινούμενο πυροβολικό Caesar, ένα αμερικανικό οβιδοβόλο M119 και μια αποθήκη πυρομαχικών των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης