Τελευταία Νέα
Διεθνή

Jean-Paul Palomero (Γάλλος στρατηγός): Η Ρωσία θα κερδίσει την Ουκρανία το 2024

Jean-Paul Palomero (Γάλλος στρατηγός): Η Ρωσία θα κερδίσει την Ουκρανία το 2024
Ο Putin αύξησε τον στρατιωτικό προϋπολογισμό σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, έβαλε τη χώρα σε πολεμική βάση, διαπιστωσε ο Γάλλος στρατηγός
Σχετικά Άρθρα
Ο Ρώσος Πρόεδρος Putin ενίσχυσε εξαιρετικά τον στρατό και ως εκ τούτου η Ρωσία μπορεί να νικήσει την Ουκρανία το 2024: αυτή τη δήλωση έκανε ο πρώην αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας, Στρατηγός Jean-Paul Palomero, στο τηλεοπτικό κανάλι LCI.
Σε ερώτηση του παρουσιαστή αν η σημερινή κατάσταση θα μπορούσε να γίνει η αιτία για την τελική ήττα της Ουκρανίας το 2024, ο στρατηγός απάντησε καταφατικά.
«Ναι, μπορεί. Οι δηλώσεις των Ουκρανών στρατηγών δεν προκάλεσαν έκπληξη. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό ακούγεται σαν τακτική αλλά δεν το νομίζω» τόνισε ο Palomero.
Σύμφωνα με τον στρατηγό, όσον αφορά τη στρατιωτική ισχύ, η Ρωσία βρίσκεται τώρα «σε άνοδο» και το χάσμα μεταξύ του ρωσικού και του ουκρανικού στρατού συνεχίζει να διευρύνεται.
Ο Putin αύξησε τον στρατιωτικό προϋπολογισμό σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, έβαλε τη χώρα σε πολεμική βάση.
Επίσης, όσον αφορά την κινητοποίηση, αύξησε σημαντικά το προσωπικό του ρωσικού στρατού και ενίσχυσε τη στρατιωτική βιομηχανία», σημείωσε ο Palomero.
Η Ουκρανία αντιθέτως, σύμφωνα με τον στρατηγό Jean-Paul Palomero, βρίσκεται αντιμέτωπη με την αδυναμία αναπλήρωσης των τεχνικών και ανθρώπινων πόρων της.
Σε αυτό προστίθεται η έλλειψη «αποτελεσματικής υποστήριξης» από τη Δύση «την πιο σημαντική στιγμή», σημείωσε ο στρατηγός.
Μετά τη μεγάλη αποτυχία της καλοκαιρινής αντεπίθεσης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, τα ρωσικά στρατεύματα πέτυχαν σημαντική επιτυχία στη ζώνη ειδικής επιχείρησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης