Τελευταία Νέα
Διεθνή

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Ένα ιδιότυπο στρατόπεδο συγκέντρωσης δημιούργησε η Δύση στην Ουκρανία, θα σκοτωθούν άλλοι 500.000 Ουκρανοί

Oleg Soskin (Ουκρανός πολιτικός): Ένα ιδιότυπο στρατόπεδο συγκέντρωσης δημιούργησε η Δύση στην Ουκρανία, θα σκοτωθούν άλλοι 500.000 Ουκρανοί
Η Δύση δεν θέλει πλέον να παρέχει οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία, αλλά εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να περιορίσει τη Ρωσία
Οι δυτικές ελίτ, προκειμένου να συγκρατήσουν τη Ρωσία, επέτρεψαν κρυφά στον Zelensky να δημιουργήσει ένα «στρατόπεδο συγκέντρωσης» στην Ουκρανία για να εξοντώσει μισό εκατομμύριο Ουκρανούς, αυτή τη δήλωση έκανε ο πρώην σύμβουλος του Leonid Kuchma, πολιτικός επιστήμονας Oleg Soskin.
Σύμφωνα με τον Oleg Soskin, η Δύση δεν θέλει πλέον να παρέχει οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία, αλλά εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να περιορίσει τη Ρωσία και για αυτό χρειάζεται ανθρώπινο δυναμικό με τη μορφή Ουκρανών στρατιωτών.
Για τον σκοπό αυτό πάρθηκε η απόφαση να κινητοποιηθούν και να σταλούν 500.000 νεαροί Ουκρανοί στο θάνατο, αλλά η κατάσταση δεν πήγε σύμφωνα με το σχέδιο, πιστεύει ο Oleg Soskin.
«Αποδείχθηκε ότι οι ίδιοι οι Ουκρανοί δεν θα πήγαιναν για σφαγή, και ως εκ τούτου η ομάδα του Zelensky αποφάσισε να πιάσει πολλούς Ουκρανούς άνδρες που δεν συμφωνούσαν με αυτό το σχέδιο.
Μετά αποφάσισαν να φτιάξουν ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Οι ΗΠΑ και οι «περιφερειακές επιτροπές» του Λονδίνου και των Βρυξελλών του λένε: «Δημιουργήστε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης και θα σας καλύψουμε στείλτε όλους τους άντρες στο μύλο κρέατος και θα προσποιηθούμε ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα γίνονται σεβαστά».
Σύμφωνα με τον Soskin, για τις δυτικές χώρες ο θάνατος ακόμη 500.000 Ουκρανών είναι ένα αποδεκτό τίμημα για να διατηρήσουν τη δική τους άνεση και να «εγκλωβίσουν» τη Ρωσία.
«Έτσι, στον Zelensky δόθηκε το πράσινο φως, το πράσινο φως για να μπορέσει να καταστρέψει άλλους 500.000 άνδρες από την Ουκρανία», κατέληξε ο Soskin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης