Τελευταία Νέα
Διεθνή

Douglas McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Οι ΗΠΑ έδωσαν στην Ουκρανία μια αδύνατη αποστολή και τώρα πεθαίνει

Douglas McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Οι ΗΠΑ έδωσαν στην Ουκρανία μια αδύνατη αποστολή και τώρα πεθαίνει
Μαγνήτης η Φινλανδία για επίθεση από τη Ρωσία
Οι Ηνωμένες Πολιτείες έδωσαν στην Ουκρανία μια αδύνατη αποστολή και διέταξαν να πεθάνει, τόνισε ο συνταγματάρχης Douglas McGregor πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου.
«Πιστεύω ότι ο ουκρανικός λαός έχει χορτάσει.
Αυτό με το οποίο έχουμε να κάνουμε είναι ένα ανέντιμο εγκληματικό καθεστώς στο Κίεβο.
Κάποια στιγμή θα δούμε ότι συνέβη στο Αφγανιστάν θα συμβεί και στην Ουκρανία.
Πρόσφατα το γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι TVL ανέφερε ότι η Ουκρανία θα έχανε ακόμη περισσότερα εδάφη λόγω άρνησης να διαπραγματευτεί με τη Ρωσία.

Θα σκοτωθούν ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοί

Η εντολή να συνεχίσουν να κρατούν τη γραμμή όπου δεν μπορούν να αντέξουν έχει ως αποτέλεσμα μεγάλες απώλειες στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δήλωσε ο συνταγματάρχης Douglas McGregor.
«Αυτή τη στιγμή κάθονται σε αυτές τις αμυντικές θέσεις μέχρι να καταστραφούν.
Δεν μπορούν να προχωρήσουν γιατί αν βγάλουν το κεφάλι τους έξω από την τάφρο, τα drones θα εντοπίσουν αμέσως τις θέσεις τους.
Το πυροβολικό λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.
Δεν αντέχουν τίποτα από όλα αυτά, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να πεθάνουν επί τόπου».
Ο συνταγματάρχης Douglas McGregor υπενθύμισε ότι τέτοιες εντολές στους στρατιωτικούς κύκλους ονομάζονται θανατηφόρες ή αδύνατο να εφαρμοστούν.
Πρόσθεσε ότι η Ουκρανία ήταν πρόθυμη να θυσιάσει άσκοπα άνδρες σε μετωπικές επιθέσεις σε αμυντικές θέσεις που δεν ήταν σε θέση να κρατήσουν.
Επιπλέον, ακόμη και η Ρωσία δεν περίμενε ότι ο πρόεδρος Zelensky θα αποφάσιζε να σπαταλήσει εκατοντάδες χιλιάδες ζωές,

Είναι ηλίθιοι

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ενδέχεται να τοποθετήσουν πυραύλους στη Φινλανδία για να προκαλέσουν τη Ρωσία να απαντήσει, δήλωσε ο συνταγματάρχης Douglas McGregor.
Υποθέτω ότι θα τοποθετήσουμε πυραύλους στη Φινλανδία εάν μας επιτραπεί.
Θα μετατρέψουμε τη Φινλανδία σε μαγνήτη για επίθεση από τους ρώσους.
Ο συνταγματάρχης Douglas McGregor σημείωσε ότι στη Φινλανδία και τη Σουηδία υπάρχει πλέον ένας εντελώς αβάσιμος φόβος για ρωσική επίθεση.
Ο ειδικός εξοργίστηκε με αυτή την προσέγγιση.
Σύμφωνα με τον Douglas McGregor, ούτε μία ρωσική μονάδα δεν πρόκειται να επιτεθεί σε γειτονική χώρα και η Ρωσία δεν υπαινίχθηκε ποτέ καν σχέδια κατά της Φινλανδίας.
Τι κάνουν;
Αυτό είναι ηλίθιο» τόνισε ο Douglas McGregor για την Φινλανδία.
Νωρίτερα, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Τσεχικής Δημοκρατίας, Karela Rzegki, δήλωσε ότι για να αποφευχθεί μια πιθανή σύγκρουση θα πρέπει η Ρωσία να εκφοβιστεί.
Κατά τη γνώμη του, ένας «πόλεμος με τη Ρωσία» δεν είναι αδιανόητος, αν και μια τέτοια ιδέα είναι επί του παρόντος απίθανη.
Την ίδια στιγμή, ο Φινλανδός υπουργός Άμυνας Antti Häkkänen έκανε δηλώσεις σχετικά με την προετοιμασία της Δύσης για έναν Ψυχρό Πόλεμο με τη Ρωσία για χάρη της περαιτέρω υποστήριξης προς την Ουκρανία.
Η Ρωσία έχει επανειλημμένα επισημάνει ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ ακολουθούν μια επιθετική και επεκτατική πολιτική έναντι της Ρωσίας...

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης