Τελευταία Νέα
Διεθνή

State Department: Ουδεμία εμπλοκή μας στις φονικές εκρήξεις στο Ιράν

State Department: Ουδεμία εμπλοκή μας στις φονικές εκρήξεις στο Ιράν
"Οι ΗΠΑ δεν εμπλέκονται με κανέναν τρόπο. Κάθε αντίθετος ισχυρισμός είναι παράλογος" είπε ο εκπρόσωπος του State Department Mathew Miller, προσθέτοντας: "Δεν έχουμε κανέναν λόγο να πιστεύουμε ότι το Ισραήλ εμπλέκεται σε αυτήν την επίθεση"
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν εμπλέκονται, με κανέναν τρόπο, στις εκρήξεις που σημειώθηκαν σήμερα στο Ιράν και δεν έχουν λόγο να πιστεύουν ότι εμπλέκεται το Ισραήλ, διαβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του State Department Mathew Miller, τονίζοντας ότι μια κλιμάκωση των συγκρούσεων στην περιοχή "δεν είναι προς το συμφέρον" καμίας χώρας.
"Οι ΗΠΑ δεν εμπλέκονται με κανέναν τρόπο. Κάθε αντίθετος ισχυρισμός είναι παράλογος" είπε ο Miller, προσθέτοντας: "Δεν έχουμε κανέναν λόγο να πιστεύουμε ότι το Ισραήλ εμπλέκεται σε αυτήν την επίθεση".
Αναφερόμενος στον θάνατο του υπαρχηγού της Hamas Saleh Al Arouri, ο Miller είπε ότι η Ουάσινγκτον ανησυχεί για τον κίνδυνο επέκτασης του πολέμου σε άλλα μέτωπα.
Ο εκπρόσωπος είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάποια εικασία για το ποιος ευθύνεται για την επίθεση εναντίον του Arouri, τον οποίο αποκάλεσε "βάναυσο τρομοκράτη που έχει αίμα πολιτών στα χέρια του".
Το Ισραήλ δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε όμως και διέψευσε ότι εξαπέλυσε την επίθεση εναντίον του Αρούρι.
Η Ουάσινγκτον δεν είχε ενημερωθεί πριν από το πλήγμα, σημείωσε ο Miller.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης