Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό: Αυτόπτης μάρτυρας - κλειδί παρουσιάστηκε στην τροχαία

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λεμεσό: Αυτόπτης μάρτυρας - κλειδί παρουσιάστηκε στην τροχαία
Η Αστυνομία κατέχει ήδη μαρτυρία από άλλο οδηγό, συγκεκριμένα το 2ο στη σειρά όχημα
Σχετικά Άρθρα
Αυτή την ώρα δίνει κατάθεση στην Τροχαία Λεμεσού ο οδηγός του άσπρου ταξί που ήταν αυτόπτης μάρτυρας κατά το τετραπλό θανατηφόρο τροχαίο της Πρωτοχρονιάς.
Ο οδηγός του ταξί ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που ανέμενε στην οδό Αγίας Αναστασίας (κάθετα στην Γιάννη Κρανιδιώτη που έγινε η σύγκρουση) και φαίνεται να είχε καθαρή οπτική εικόνα όλου του περιστατικού.
Οι εξεταστές της Τροχαίας αναμένεται μέσα από τις ερωτήσεις τους να ξεκαθαρίσουν το ζήτημα με τα φώτα τροχαίας και ποιο χρώμα ήταν αναμμένο, καθώς και το θέμα της ταχύτητας.
Η Αστυνομία κατέχει ήδη μαρτυρία από άλλο οδηγό, συγκεκριμένα το 2ο στη σειρά όχημα.
Ο οδηγός ταξί μετά τη σύγκρουση, κατέβηκε στο σημείο μαζί με άλλους περαστικούς και αργότερα αναχώρησε πριν την άφιξη της Αστυνομίας γιατί φαίνεται πως φοβήθηκε.
Σήμερα που αντιλήφθηκε ότι η μαρτυρία του είναι σημαντική για τις αρχές, προσήλθε αυτοβούλως για να καταθέσει.

Υπό εξαήμερη κράτηση ο οδηγός του διπλοκάμπινου

Την κράτηση του οδηγού του διπλοκάμπινου οχήματος για περιόδο 6 ημερών αποφάσισε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού έπειτα από αίτημα της Τροχαίας για διευκόλυνση των εξετάσεων σχετικά με το τετραπλό θανατηφόρο τροχαίο της πρωτοχρονιάς.
Η διαδικασία διεξήχθη στο Χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου Λεμεσού όπου νοσηλεύεται ο 44χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος.
Η κράτηση του υπόπτου θα συνεχιστεί για την ώρα στο Νοσοκομείο Λεμεσού αφού η κατάστασή του επιβάλλει νοσηλεία.
Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 12.30π.μ. τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, στα Κάτω Πολεμίδια και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τεσσάρων προσώπων, ηλικίας 74, 72, 27 και 17 ετών.
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει την έρευνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης