Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παίζει με τη φωτιά η Ουκρανία: Κλιμακώνει τα χτυπήματα στο Belgorod - Οργή στη Ρωσία που βλέπει ... Κίεβο

Παίζει με τη φωτιά η Ουκρανία: Κλιμακώνει τα χτυπήματα στο Belgorod - Οργή στη Ρωσία που βλέπει ... Κίεβο
Η Μόσχα εγκαλεί ευθέως το καθεστώς της Ουκρανίας, κάνοντας λόγο για βάρβαρα, τρομοκρατικά χτυπήματα που στοχεύουν αμάχους
Τα νέα πλήγματα της Ουκρανίας στο Belgorod της δυτικής Ρωσίας, είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό άλλων πέντε, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του τοποικού κυβερνήτη Vyacheslav Gladkov στο κανάλι του στο Telegram, ο οποίος μάλιστα σημείωσε πως η ρωσική αεράμυνα έιχε ήδη καταρρίψει οχτώ πυραύλους πάνω από την περιοχή.
«Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, υπάρχει ένα άτομο που σκοτώθηκε - ένας άνδρας οδηγούσε σε ένα αυτοκίνητο όταν ένα βλήμα εξερράγη δίπλα του. Πέθανε επί τόπου με τραύματα από θραύσματα», ανέφερε ο Gladkov, ενώ παράλληλα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους φίλους του νεκρού.
Επίσης, τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν σε μια έκθεση αυτοκινήτων, ενώ άλλη μια γυναίκα που επέβαινε σε λεωφορείο, τραυματίστηκε στο χέρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.


Σημειώνεται ότι επρόκειτο για τον τρίτο ουκρανικό βομβαρδισμό στην ευρύτερη περιοχή το τελευταίο εικοσιτετράωρο.
Νωρίτερα, το ρωσικό σύστημα αεράμυνας κατέρριψε τέσσερις ουκρανικούς πυραύλους και μία ώρα αργότερα άλλους πέντε, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι από τα θραύσματα.
Η Μόσχα εγκαλεί ευθέως το καθεστώς της Ουκρανίας, κάνοντας λόγο για βάρβαρα, τρομοκρατικά χτυπήματα που στοχεύουν αμάχους, αλλά παράλληλα κλιμακώνει και τις απαντήσεις της στο πεδίο της μάχης με στοχευμένα -από αέρος- πλήγματα σε Κίεβο και Kharkiv.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης