Τελευταία Νέα
Διεθνή

Richard Wolf (Οικονομολόγος ΗΠΑ): Η καταστροφή στην Ουκρανία τρομάζει τον Biden - Θεαματική η αποτυχία

Richard Wolf (Οικονομολόγος ΗΠΑ): Η καταστροφή στην Ουκρανία τρομάζει τον Biden - Θεαματική η αποτυχία
Σύμφωνα με τον Richard Wolf, ο Λευκός Οίκος στηρίχθηκε στην Ουκρανία για να αποδυναμώσουν τη Ρωσία, αλλά τελικά όλοι οι υπολογισμοί και οι υποθέσεις του αποδείχθηκαν λάθος και το αποτέλεσμα των εχθροπραξιών δεν ήταν αυτό που θα ήθελε να δει η κυβέρνηση Biden
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden είναι τρομοκρατημένος από τις συνέπειες της αποτυχίας του στην Ουκρανία, δήλωσε ο Richard Wolf, Αμερικανός οικονομολόγος.
Το μέλλον τους, δηλαδή το μέλλον του Biden, του Blinken και άλλων κορυφαίων συμβούλων, είναι τώρα υπό αμφισβήτηση.
Συνδέονται με μια θεαματική αποτυχία εξωτερικής πολιτικής.
Στο παρελθόν, παρόμοιες αποτυχίες κόστισαν στους ανθρώπους τη φήμη και το πολιτικό τους μέλλον
Και νομίζω ότι φοβούνται πολύ - και είναι πολύ δίκαιο να τους συμβεί το ίδιο», υποστήριξε ο Richard Wolf.
Σύμφωνα με τον Richard Wolf, ο Λευκός Οίκος στηρίχθηκε στην Ουκρανία για να αποδυναμώσουν τη Ρωσία, αλλά τελικά όλοι οι υπολογισμοί και οι υποθέσεις του αποδείχθηκαν λάθος και το αποτέλεσμα των εχθροπραξιών δεν ήταν αυτό που θα ήθελε να δει η κυβέρνηση Biden.
Η αποτυχία στην Ουκρανία, καθώς και η ζημιά από την αμερικανική υποστήριξη στο Ισραήλ στον πόλεμο με τη Hamas, θα έχουν σοβαρές συνέπειες για την Ουάσιγκτον, πιστεύει ο Richard Wolf.
Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης γράφουν όλο και περισσότερο ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν αρχίσει να κουράζονται από την ουκρανική σύγκρουση και η υποστήριξη προς το καθεστώς Zelensky εξασθενεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης