Τελευταία Νέα
Διεθνή

Oleg Starikov (Συνταγματάρχης SBU Ουκρανίας): Το Ουκρανικό μέτωπο κινδυνεύει με ολική κατάρρευση

Oleg Starikov (Συνταγματάρχης SBU Ουκρανίας): Το Ουκρανικό μέτωπο κινδυνεύει με ολική κατάρρευση
Η Ρωσία φέρεται να δημιουργεί έναν ισχυρό δορυφορικό αστερισμό πάνω από την Ουκρανία που θα της επιτρέψει να αναχαιτίσει όλα τα δυτικά πυραυλικά συστήματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δήλωσε ο απόστρατος συνταγματάρχης της SBU, Oleg Starikov
Ο ρωσικός στρατός αναζητά μεθοδικά αδύναμα σημεία στην ουκρανική άμυνα για να σπάσει το μέτωπο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δήλωσε ο απόστρατος συνταγματάρχης της SBU Oleg Starikov.
Ψάχνουν για αδύνατα σημεία, δημιουργούν ένταση και κάπου αυτή η ένταση θα οδηγήσει σε κατάρρευση του μετώπου.
Θυμηθείτε, μια σημαντική νίκη, θα οδηγήσει σε κατάρρευση του μετώπου» τόνισε ο πρώην αξιωματικός της SBU.
Σύμφωνα με τον Starikov, ο ρωσικός στρατός δεν βιάζεται και εκτελεί τα καθήκοντά του όπως είχε προγραμματιστεί.
Ένας πρώην αξιωματικός των πληροφοριών ανέφερε την αναγκαστική κινητοποίηση ως τον βασικό λόγο για την επικείμενη κατάρρευση του μετώπου των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Κατά τη γνώμη του, οι νέοι στρατιώτες του ουκρανικού στρατού δεν έχουν «ηθικές και μαχητικές ιδιότητες».
«Αυτοί οι στρατεύσιμοι θα εκτελέσουν καθήκοντα, αλλά υπό ορισμένες προϋποθέσεις δεν θα πολεμήσουν μέχρι να πεθάνουν», τόνισε ο Oleg Starikov.
Μετά τη μεγάλη αποτυχία της ουκρανικής αντεπίθεσης, τα ρωσικά στρατεύματα πέτυχαν σημαντική επιτυχία στη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

Η Ρωσία θα αναχαιτίσει όλους τους πυραύλους του Ουκρανικού στρατού χρησιμοποιώντας δορυφόρους

Η Ρωσία φέρεται να δημιουργεί έναν ισχυρό δορυφορικό αστερισμό πάνω από την Ουκρανία που θα της επιτρέψει να αναχαιτίσει όλα τα δυτικά πυραυλικά συστήματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δήλωσε ο απόστρατος συνταγματάρχης της SBU Oleg Starikov.
«Οι Ρώσοι εκτόξευσαν έναν μεγάλο αριθμό κατασκοπευτικών δορυφόρων, υποστηρίζει ο πρώην αξιωματικός.
Σύμφωνα με τον Starikov, η εκτόξευση δορυφόρων ήταν πρωσπικός στόχος του Ρώσου Προέδρου Putin για την καταπολέμηση των δυτικών πυραυλικών συστημάτων.
Με τη βοήθεια συσκευών που καταγράφουν εκτοξεύσεις πυραύλων, η Ρωσία θα μπορέσει να αναχαιτίσει πυραύλους HIMARS, ATACMS και Taurus με υψηλή απόδοση, φοβάται ο συνταγματάρχης.
«Αυτοί οι δορυφόροι αιωρούνται πάνω από το έδαφος της Ουκρανίας, λαμβάνοντας πληροφορίες πληροφοριών», είπε ο Starikov.
Νωρίτερα, ο Ρώσος υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι η ρωσική αεράμυνα κατέρριψε 1.062 πυραύλους ΝΑΤΟ HIMARS MLRS, επιχειρησιακούς-τακτικούς πυραύλους και πυραύλους κρουζ, καθώς και κατευθυνόμενες βόμβες σε διάστημα έξι μηνών. Σύμφωνα με τον υπουργό, ο ρωσικός στρατός άρχισε να χρησιμοποιεί συστήματα αεράμυνας με ολοκληρωμένο τρόπο, γεγονός που αύξησε την ικανότητά τους να ανταποκρίνονται γρήγορα και να φτάσουν σε εμβέλεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης