Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παλαιστίνιοι μαχητές στοχεύουν ισραηλινές μπουλντόζες – Αντάρτικο πόλης στη Γάζα

tags :
Παλαιστίνιοι μαχητές στοχεύουν ισραηλινές μπουλντόζες – Αντάρτικο πόλης στη Γάζα
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει πέντε ταξιαρχίες μάχης που συμμετέχουν στην χερσαία εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας
Οι Ταξιαρχίες Qassam, το στρατιωτικό σκέλος της Hamas,  ανακοίνωσαν ότι στόχευσαν μια ισραηλινή μπουλντόζα D9 με ένα αντιαρματικό όπλο Yassin 105 βόρεια της πόλης Khan Younis στη νότια Λωρίδα της Γάζας.
Επιτέθηκαν επίσης σε ένα ισραηλινό drone Skylark II  πάνω από την Beit Lahia στη βόρεια Γάζα.
Εν τω μεταξύ, οι Ταξιαρχίες al-Quds λένε ότι οι μαχητές τους κατάφεραν να ανατινάξουν το άνοιγμα μιας σήραγγας μετά την είσοδο Ισραηλινών στρατιωτών στη συνοικία Shujayea, με αποτέλεσμα έναν νεκρό και έναν τραυματισμό.
Ο Al-Quds πρόσθεσε ότι ένας ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε έναν Ισραηλινό στρατιώτη στη συνοικία Tuffah της πόλης της Γάζας.
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει πέντε ταξιαρχίες μάχης που συμμετέχουν στην χερσαία εισβολή στη Λωρίδα της Γάζας.
Το ραδιόφωνο του ισραηλινού στρατού ανέφερε ότι τρεις ταξιαρχίες εκπαίδευσης, εκτός από τις 551 και 14 εφεδρικές ταξιαρχίες, θα υποχωρήσουν «σύμφωνα με την εκτίμηση της κατάστασης και την εξέλιξη των μαχών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης