Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ολυμπιονίκης συνελήφθη για τον θάνατο της συζύγου του: Την χτύπησε με το αυτοκίνητο

Ολυμπιονίκης συνελήφθη για τον θάνατο της συζύγου του: Την χτύπησε με το αυτοκίνητο
O αυστραλιανός Τύπος αποκάλυψε πως ο άνδρας είναι ο γνωστός πρωταθλητής της ποδηλασίας και η γυναίκα που σκοτώθηκε είναι η σύζυγός του,
Για τον θάνατο της 32χρονης συζύγου του συνελήφθη και κατηγορείται ο Αυστραλός παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Roan Dennis
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρεται πως προκάλεσε τον θάνατό της συζύγου του Melissa Hoskins, χτυπώντας την με το αυτοκίνητο το Σάββατο 30/12.
Η αστυνομία της Αυστραλίας ανακοίνωσε ότι η 32χρονη γυναίκα υπέστη σοβαρά τραύματα και πέθανε σε νοσοκομείο της Αδελαΐδας και πως ένας 33χρονος άνδρας, συνελήφθη και κατηγορείται για πρόκληση θανάτου με επικίνδυνη οδήγηση, χωρίς τη δέουσα προσοχή και έκθεση της ζωής σε κίνδυνο, χωρίς να δώσει ονόματα.
Ωστόσο, ο αυστραλιανός Τύπος αποκάλυψε πως ο άνδρας είναι ο γνωστός πρωταθλητής της ποδηλασίας και η γυναίκα που σκοτώθηκε είναι η σύζυγός του, Melissa Hoskins, η οποία ήταν επίσης παγκόσμια πρωταθλήτρια ποδηλασίας και αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 και του Ρίο το 2016.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018 και έχουν δύο παιδιά.
Δεδομένου ότι δεν είναι ακόμα ξεκάθαρες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, ο Dennis αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον Μάρτιο που θα γίνει η δίκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης