Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Putin: Το 2023 γίναμε πιο ισχυροί – Η Ρωσία προστάτευσε με σθένος την ασφάλειά της

Μήνυμα Putin: Το 2023 γίναμε πιο ισχυροί – Η Ρωσία προστάτευσε με σθένος την ασφάλειά της
«Δουλέψαμε σκληρά φέτος και κάναμε πολλά», τόνισε ο Ρώσος ηγέτης
Η Ρωσία υπερασπίστηκε σθεναρά τα συμφέροντα και τις αξίες της το 2023, και έγιναν πολλά, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin στην πρωτοχρονιάτικη ομιλία του στις 31/12/2023.
«Αποχαιρετούμε το 2023, θα γίνει μέρος της ιστορίας και θα χρειαστεί να προχωρήσουμε μπροστά, για να δημιουργήσουμε το μέλλον μας», είπε ο Putin.
«Δουλέψαμε σκληρά φέτος και κάναμε πολλά, είμαστε περήφανοι για τα κοινά μας επιτεύγματα, απολαύσαμε την επιτυχία μας και ήμασταν σταθεροί στην προστασία των εθνικών μας συμφερόντων, της ελευθερίας και της ασφάλειάς μας, των αξιών μας που παραμένουν ο άφθαρτος πυλώνας μας», πρόσθεσε ο Ρώσος ηγέτης.
Η Ρωσία μπορεί να λύσει τα πιο δύσκολα προβλήματα και δεν θα υποχωρήσει ποτέ, συνέχισε ο Putin υπογραμμίζοντας ότι τίποτα δεν μπορεί να διχάσει τον λαό της Ρωσίας.
«Έχουμε αποδείξει επανειλημμένα ότι μπορούμε να λύσουμε ακόμη και τα πιο δύσκολα προβλήματα και δεν θα κάνουμε ποτέ πίσω, γιατί δεν υπάρχει τέτοια δύναμη που να μας διχάζει, να μας κάνει να ξεχνάμε τη μνήμη και την πίστη των πατέρων μας, να σταματήσουν ανάπτυξή μας», είπε ο αρχηγός του ρωσικού κράτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης