Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ουκρανία, το Ισραήλ, η προπαγάνδα και η... άγνωστη επιστολή του 1943 στον Λευκό Οίκο για τον Hitler

Η Ουκρανία, το Ισραήλ, η προπαγάνδα και η... άγνωστη επιστολή του 1943 στον Λευκό Οίκο για τον Hitler
Πότε μία στρατιωτική επιχείρηση έχει σκοπό τη γενοκτονία; - Η ιστορία αλλά και το ζοφερό παρόν διδάσκουν 
Καθ' όλη τη διάρκεια της ουκρανικής σύγκρουσης από την έναρξή της το 2014 και μέχρι σήμερα, η Ρωσία στόχευε μόνο στρατιωτικές εγκαταστάσεις αλλά στον πόλεμο της Γάζας, το Ισραήλ είχε ως στόχο να εξοντώσει τον λαό της Παλαιστίνης.
Τον οδηγεί στη λιμοκτονία και του απαγορεύει τις βασικές ιατρικές προμήθειες ενώ τώρα βομβαρδίζει τα νοσοκομεία και όλες τις αστικές του υποδομές.
Πρόκειται για καθαρή γενοκτονία με στόχο την πλήρη εξάλειψη του πληθυσμού εκεί, τονίζει ο γνωστός γεωπολιτικός αναλυτής Eric Zeusse.

Η προπαγάνδα

Στις 29 Δεκεμβρίου, το AP με τίτλο «Η Ρωσία εκτοξεύει 122 πυραύλους και 36 drones σε αυτό που η Ουκρανία αποκαλεί το μεγαλύτερο εναέριο πλήγμα» αναφέρει τα εξής: «Η Ρωσία εκτόξευσε 122 πυραύλους και δεκάδες μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον ουκρανικών στόχων, δήλωσαν αξιωματούχοι την Παρασκευή (29/12), σκοτώνοντας τουλάχιστον 24 αμάχους σε όλη τη χώρα, σε αυτό που αξιωματούχος της πολεμικής αεροπορίας είπε ότι ήταν το μεγαλύτερο εναέριο χτύπημα του πολέμου».
Ακόμη και αυτό το αμερικανικό μέσο, που απηχεί τις θέσεις των ελίτ, παραδέχεται ότι όλοι οι στόχοι που έπληξε η Ρωσία ήταν στρατιωτικοί.
Προφανώς, εάν η Ρωσία είχε βάλει στο στόχαστρο οποιοδήποτε νοσοκομείο, σχολείο ή μία αστική υποδομή, τότε το AP θα το είχε παρουσιάσει εμφανώς, αλλά αντίθετα δεν υπήρχαν τέτοια παραδείγματα, μεταξύ των «122 πυραύλων και 36 drones».
Έτσι το AP αναγκάστηκε να εστιάσει στον αριθμό των πυραύλων που χρησιμοποίησαν οι ρωσικές δυνάμεις.

Η Ουκρανία

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, «ένα μαιευτήριο, πολυκατοικίες και σχολεία ήταν μεταξύ των κτιρίων που αναφέρθηκαν ότι υπέστησαν ζημιές σε ολόκληρη την Ουκρανία».
Ωστόσο δεν αναφέρει «κατεστραμμένα» που σημαίνει «στοχευμένα».
Σε κάθε πόλεμο βέβαια, επισημαίνει ο Zeusse, υπάρχουν αναπόφευκτα αστικές υποδομές που θα «καταστραφούν» ακόμη και κάποιοι πολίτες που θα τραυματιστούν και θα σκοτωθούν. Είναι οι λεγόμενες παράπλευρες απώλειες.

Η άγνωστη επιστολή στον Λευκό Οίκο για τον Hitler


Ο Hitler μισείται παγκοσμίως γιατί στόχευε αμάχους εκτός από στρατιωτικούς στόχους.
Ο Horst von Maltitz παρατήρησε σχετικά με αυτό το 1973 στο The Evolution of Hitler’s Germany ότι «τα τρένα που μετέφεραν Εβραίους από τη Δύση σε στρατόπεδα εξόντωσης στην Πολωνία είχαν προτεραιότητα έναντι εκείνων με τα επειγόντως απαραίτητα στρατεύματα και τις προμήθειες πολέμου.
Επιπλέον, ειδικευμένοι Εβραίοι εργάτες, που χρειάζονταν απεγνωσμένα στα εργοστάσια πυρομαχικών στην κατεχόμενη Πολωνία, μεταφέρθηκαν σε κέντρα εξόντωσης, παρά τις έντονες αντιρρήσεις των διευθυντών των εργοστασίων».
O Πολωνός πρέσβης, Jan Ciechanowski αναφέρεται σε επιστολή που παραδόθηκε προσωπικά στον Αμερικανό πρόεδρο Roosvelt στον Λευκό Οίκο στις 28 Ιουλίου 1943 η οποία έγραφε: «Η άνευ προηγουμένου καταστροφή ολόκληρου του εβραϊκού πληθυσμού δεν υποκινείται από τις στρατιωτικές απαιτήσεις της Γερμανίας.
Ο Hitler και οι υφισταμένοι του στοχεύουν στην ολοκληρωτική καταστροφή των Εβραίων πριν τελειώσει ο πόλεμος και ανεξάρτητα από την έκβασή του».

epistoli_2.jpg

Στρατιωτική στοχοποίηση και γενοκτονία

Αντίθετα, το προπαγανδιστικό άρθρο του AP ανέφερε ότι, «στην Boyarka, κοντά στην πρωτεύουσα, Κίεβο, τα συντρίμμια ενός drone έπεσαν σε ένα σπίτι και προκάλεσαν πυρκαγιά.

Ο Andrii Korobka, 47 ετών, είπε ότι η μητέρα του κοιμόταν δίπλα στο δωμάτιο όπου έπεσαν τα συντρίμμια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ούσα σοκαρισμένη.
Αυτό δεν ήταν στοχοποίηση αμάχων, ήταν παράπλευρη ζημιά σε πολίτες.
«Στην Οδησσό, στη νότια ακτή, συντρίμμια drone που έπεσαν προκάλεσε φωτιά σε πολυκατοικία, σύμφωνα με τον περιφερειακό επικεφαλής, Oleh Kiper.
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, τραυματίστηκαν, είπε», επισημαίνει ο Zeusse.
Θα είχαν καν αναφέρει οι προπαγανδιστές αυτόν τον ισχυρισμό εάν η στόχευση σχολείων, νοσοκομείων, κέντρων διανομής τροφίμων και προσφυγικών καταυλισμών είχε συμβεί όπως συντελείται τώρα στη Γάζα;

O Hitler και η Γάζα


Στις 21 Οκτωβρίου 1941, ο Hitler έλεγε για την εξόντωση των Εβραίων: «Εξολοθρεύοντας αυτό το παράσιτο, θα παράσχουμε στην ανθρωπότητα μια σημαντική υπηρεσία.
Εξάλλου ο φίλος του Hitler και επικεφαλής των SS, Himler δύο χρόνια αργότερα στις 4 Οκτωβρίου 1943 έλεγε: Πρέπει να «εξολοθρεύσουμε το βακτήριο γιατί δεν θέλουμε στο τέλος να μολυνθούμε από το βακτήριο και να πεθάνουμε από αυτό».
Ο Hitler είχε δηλώσει, σε διάφορες περιπτώσεις, ότι η «εβραϊκή μόλυνση» ή «εβραϊκό βακτήριο» ή «δηλητηρίαση αίματος από Εβραίους», μεταδόθηκε στους μη Εβραίους στο «αίμα» τους, και έτσι οι Εβραίοι πρέπει να εξαλειφθούν εντελώς σαν πανώλη- όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και σε άλλες περιοχές.
Κανένας λογικός και ειλικρινά ενημερωμένος άνθρωπος δεν θα αμφιβάλλει ότι για τον Hitler το πρόγραμμα εξόντωσης υπήρχε και αποτελούσε αυτοσκοπό, ανεξαρτήτως της έκβασης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Αυτό ακριβώς κάνουν τώρα στη Γάζα τα ισραηλινά στρατεύματα με τα αμερικανικά όπλα και την υπερατλαντική υποστήριξη, καταλήγει ο Zeusse.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης