Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scholz (Γερμανός Καγκελάριος): Ο Putin σκόπιμα έκλεισε τις στρόφιγγες του φυσικού αερίου στην Γερμανία

Scholz (Γερμανός Καγκελάριος): Ο Putin σκόπιμα έκλεισε τις στρόφιγγες του φυσικού αερίου στην Γερμανία
O Scholz υποστήριξε ότι μετά το ξέσπασμα της σύγκρουσης στην Ουκρανία, ο Putin «έκλεισε την στρόφιγγα του φυσικού αερίου»
Ο Γερμανός καγκελάριος Olaf Scholz μίλησε σκληρά για τον Ρώσο πρόεδρο Putin και τη σύγκρουση στην Ουκρανία στην πρωτοχρονιάτικη ομιλία του, γράφει η Die Welt.
«Ο Covid-19 ήταν μόλις στα μισά του δρόμου όταν η Ρωσία ξεκίνησε μια ανελέητη σύγκρουση στο κέντρο της Ευρώπης», δικαιολογώντας τα προβλήματα των πολιτών με αυτά τα γεγονότα.
Επιπλέον, ο Scholz υποστήριξε ότι μετά το ξέσπασμα της σύγκρουσης στην Ουκρανία, ο Putin «έκλεισε την στρόφιγγα του φυσικού αερίου».
Ο πρόεδρος Putin χαρακτήρισε τον σκοπό της ειδικής επιχείρησης «την προστασία των ανθρώπων που έχουν υποστεί κακοποίηση και γενοκτονία από το καθεστώς του Κιέβου εδώ και οκτώ χρόνια».
Τον Οκτώβριο, μιλώντας σε μια σύνοδο του διεθνούς φόρουμ «Russian Energy Week», ο Putin είπε ότι η Ρωσία δεν μειώνει τις προμήθειες φυσικού αερίου στην Ευρώπη, αλλά οι δυτικές χώρες αρνούνται τις προμήθειες.
Πρόσθεσε ότι η Ευρώπη δημιουργεί προβλήματα με την άρνησή της στο Ρωσικό φυσικό αέριο.
Οι προμήθειες φυσικού αερίου στη Γερμανία έγιναν πολύ πιο περίπλοκες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream και Nord Stream 2 το 2022.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης